Tips


Hittade en otroligt fin blogg idag. Läs!
http://wiretowire.blogg.se/

Klockkärlek


Ibland innan jag ska sova undrar jag vad han gör. Kanske röker han vid sitt köksbord. Kanske dricker han kaffe för att han vet att han ändå inte kommer kunna sova. Kanske tänker han på oss. Det där tanken av att han tänker på oss slår mig väldigt ofta. För ofta. Speciellt jag när jag ligger under täcket som vi har kysst varandra under så många gånger. Då gör det nästan lite ont i kroppen för jag vill ha tillbaka de där tiderna. Det är så svårt att skilja på att vilja ha tillbaka de tiderna eller ha tillbaka honom. Kan man vara kär i det förflutna är jag vrålförälskad. Men jag vet inte vad jag vill honom. Han är ett plåster jag dragit bort förlänge sen men ändå sitter han kvar i huden. Jag vill ha nya kyssar under mitt täcke att tänka på.
En ny tidsförälskelse.

Brian Eno


Imorgon är det torsdag. Jag ska på arbetsinterljuv, en lektion och sedan på min bästa väns studentskiva. Sen på fredag när jag vaknar upp då är det påsklov. Mitt sista riktiga lov. Känns jävligt skumt måste jag säga.

Sitter föresten och lyssnar på MGMTs nya skiva. Här finns den!

Ny tid


Den här helgen. Har varit en av de jobbigaste i mitt liv, men även gett mig mer hopp än någonsin. Att få veta att jag har min mamma, lillebror, pappa och hans flickvän brevid mig i alla väder. Jag har sett min bror stå på min sida när jag diskuterat med den person jag har mått så dåligt över i flera år. Mina vänner, mina älskade vänner har funnits där också. Mina två familjer, mina två pelare i livet. Det finns inga ord som kan beskriva känslan av att det här kommer lösa sig. Min såkallade depression är numera inte längre en mörktunnel utan slut. Utan jag har halvvägs och jag ser ljuset. Det kommer ta lite tid, men jag har börjat prata. Alla kort ligger på bordet, alla hemska minnen och hemligheter. Mitt hjärta är 10 kilo lättare, bara för jag bröt ihop och berättade allt.

Jag älskar er.



En fråga


Jag har en fråga: vill ni ha mer bilder från mitt liv?
Som dom här från skivan igår, kanske. Eller vad vill ni ha?






Kaosig helg


I fredags hade jag världens finaste kväll. Dans, kyssar och finfina vänner.
I lördags grät jag sönder mig själv pga. allt hemma. Nu kanske det blir annorlunda iallafall. Idag är det söndag och jag ska på skiva, coctailskiva. Är sjukt opepp på att bara se en droppe alkohol. Lär vara ännu mer opepp när jag vaknar imorgonbitti och ska till skolan. Blä

Jag vill jätte gärna göra en sånn här tatuering...

Ph: weheartit

Hej, läskig

Hej jag heter elin och vet att jag ser galet läskigt ut på bilden nedanför.


Friday


Idag är det fredag. Det gillar jag, för ikväll ska vi ut och dansa. Har inte så mycket mer att säga förutom att tatueringen på mannen nedanför är så jävla snygg så jag vill dö. Dö eller våldta honom.


ph: weheartit

En torsdag, bara sådär.


Jag går på gatorna, dricker kaffe och väntar på våren.
Igår gick jag ut i min blommigaste klänning och min tunnaste skinnjacka bara för att vädert kanske dyker synd om  oss svenskar som fryser och ger dom lite vår. Man kan liksom alltid hoppas.

Livet känns konstigt, mina fyra bästa vänner och jaghar blivit slagna i ansiktet av det värsta som skulle kunna hända oss. Något som vi tidigare tänkt på och sagt "vi skulle nog aldrig klara av nått sånt där". Men det verkar som vi kommer göra det. Att äkta vänskap bankar skiten ur sex, killar och skitsnack. Det känns bra.

Annars är jag bara glad över skatteåterbäringen. Pengar gör en glad.
Nu ska jag fortsätta jobba mig igenom min  to-do list. (Den är hemsk)

Happy disaster


Hej jag kommer jobba som funktionär på peace and love i sommar.
Nu är jag glad!

Måndag


1. Det är måndag, jag hatar måndagar.
2. Kunde inte sova inatt, så jag är jättetrött och supergrinig.
3. Har världens tråkigaste lektioner.
4. Min säng är världens skönaste och jättevarm.
5. Tunnelbanan går om tjugo min. (Jag ligger fortfarande i sängen)
6. Jag ska på arbetsintervjuv idag.
7. Hallå jag är super grinig.
8. Jag vill dricka te och ligga hemma.
9. Jag har för mycket frånvaro från skolan.
10. Alltså måste jag gå. Hm.

Fortsättning följer...

Bläää


Jag trodde det var vår, men fan det var det inte.
Här är några få bilder som jag tog igår.






Dance dance dance


Har varit ute på fotopromenad i det fina vårvädret, älskar att det börjar bli varmt igen. Snart kommer min bästa vän hit, då blir det middag, boxvin och cigaretter vid det röda köksbordet. Efter det blir det dance dance dance som lykke li skulle säga det. Hej bra lördag.

We gonna make it through


För något år sedan handlade allt om importerad vodka, kyssar och att aldrig missa något. Ikväll satt jag och en fin vän på ett cafe, pratade och tittade på folket som vinglade omkring på rådmansgatan. Allting håller på att förändras, ska på jobbinterljuv på måndag, egen lägenhet snart och man känner inte det där måstet att man ska finnas där allting händer. Inte jämt iallafall. Det är väl nu man börjar växa upp. Eller iallafall snart.

Imorgon ska jag dock inte vara vuxen, inte alls. Jag ska dricka vin, dansa och umgås. Jag tänker inte skriva att dimman håller på att försvinna, för då brukar det oftast hända något jobbigt. Säger istället att jag börjar lära mig se igenom dimman.

Här är några bilder ifrån när jag var i England sist.





Ph: jag

Tatoo


Jag har absolut ingen lust att skriva just nu. Stressen har tagit över och den har nått den där punkten ni vet då man inte gör ett piss istället. 

Hittade en inspirationskälla till min kommande tatuering iallafall. Har alltid varit inne på ett ankare och svalor, så varför inte kombinera detta? Lär ungefär bli som smycket nedanför, fast mycket finare. Älskar att fåglarna bildar ett hjärta. Den lär symboliserar hopp om frihet och kärlek. Får se om jag använder mig av någon fin vän som kan designa detta också.


 

Love electricity


Gorillaz - Stylo, måste ju vara en av de bästa låtar dom har gjort.
Jag älskar den iallafall. Den ska jag dansa till på fredag.


Kissing the lipless


Han andas på min hals.
Luften i rummet är kvav. Det luktar en blandning av vanilj, svett och hans parfym. Den där som bara han luktar. Duvorna sitter som vanligt i  trädet utanför hans  fönster, de kurrar. Jag räknar leverfläckar på hans solbruna mage. Somnar om någongång mellan tio och tjugo fläckar.

Nästa gång jag vaknar ligger han fortfarande brevid mig. Jättenära, våra läppar bara någon centimeter ifrån varandra. Han luktar snus, men sånt där gott snus som luktar te. Båda har frasiga läppar efter nattens alla kyssar, men på något sätt är det fint. Kyssfrasiga läppar. Sen fuktar han sina frasiga läppar, som jag älskar när han gör. För då vet jag att han kommer kyssa mig. Det är som en förvarning på att jag ska få smaka på fjärilar i magen igen. Det jag vill säga är att jag saknar hans läppar.


Engelska får och stress



Innan du glömmer mig


Det är söndag (sömndag) och jag är mest irreterad på folk. Känns som för mycket ligger i mina för små händer. Ska gå ut i solen och fika med en vän som varit i thailand fem veckor nu. Kanske får mig på finare humör.

Vill åka till England igen, därav bilden.

Ph: jag

Baby vi är här det är dags att vakna nu


Två minuter kvar du lovade det är okej
Sjunker ganska fort men du lovade det är okej
Du kysser mig så hårt men din mun den smakar salt
Det bankade i mitt bröst men du sa vi kommer vinna allt


Simon Norrsveden - Ok baby det är dags att vi ska vinna allt.
Måste säga att det är en av de finaste låtarna jag har hört på länge.


I bet you look good on the dancefloor


Tjugoårsfesten var otroligt lyckad, såhär såg det ut:












ph: jag

Ready for the weekend


I tisdags grät jag hela kvällen. Hela natten också.
Igår skrev ett prov, gick jättebra. Åt chockladmuffins med min kära bästa vän.  Idag har jag köpt zebramönstrade strumbyxor, bokat kryssning till lovet och kollat på film. Imorgon har jag fotolektion hela dagen och sedan är det tjugoårsfest. Då ska jag dansa bort mitt hjärta med mina finaste.

Det jag menar med det här är att även fast jag vet att det kommer bli en pissig framtid några månader framöver så tänker jag inte ge upp för det. Jag har klarat mig igenom värre saker.




Jag är arg


Det luktar rabarber te blandat med tårar i mitt rum.


Ph: jag

Tu aimes me manipuler


Här får ni världens vårigaste låt: Yelle - Ce jeu

Always one foot on the ground


På fredag ska jag på en stor tjugoårsfest och då ska jag för första gången bära dessa skor. Finns inget bättre än snygga skor.






Sömnlös


Jag kan inte sova. Antingen är jag för varm av febern eller så hostar jag, det suger. För jag är trött och min kropp är så utmattad att om man skulle peta på mig skulle jag ramla omkull. Så nu sitter jag med en kopp te och väntar på att nyhetsmorgon ska börja. Känns sådär lagom vuxet...


ph: jag

Shivering cold


Jag mår fortfarade uselt, känns som jag aldrig kommer bli frisk.
Här får ni en av världens finaste låtar, The Cure - Lullaby.


Söt citron


Låt mig kyssa någons läppar, mer än kyssar kysser dig.
Känna smak av söta läppar, kaffesmak och blå kamel.
Titta i mig, se mitt hjärta. Hör du toner, lyssna mer.
Stå på tå i blåa converse, hålla handen. Hålla hårt.
Gröna ögon, blåa ögon. Blandas tomt. Bland vita moln.
Kom nu till mig, flyg nu sakta. Ramla inte, fall för mig.


Ph: Jag

Fyllt mitt huvud med tingeling


Ni ska få min finaste lista, min bästa spotify lista som jag uppdaterar jämt och lyssnar på jämt. HÄR!

Jamie T - Back in the game, från förra helgen.

Allt gör inte mindre ont sen


Ibland när jag ska sova minns jag för bra.
Minnen som får mig att skrika i kudden.
Den där gången hon rakade av allt sitt hår.
Morgonen därpå stod den lilla pallen i en ring av blont hår.
Det var äckligt. Jag grät.

Den där gången hon slog huvudet i elementet.
Det blev ett jack. Det rann blod nerför hennes ansikte.
Morgonen därpå tittade hon sådär ynkligt på mig.
Det var äckligt jag grät.

Morgonen därpå var alltid värst. Det låg en tung luft av skam, alkohol och cigarettlukt i lägenheten. Det var äckligt. Jag grät.

Det är tur att vissa personer kan förändras iallafall.


Sick sick sick


Jag har 39 graders feber, mensvärk, humörsvängningar och en näsa som producerar mer snor än vad arla producerar mjölk. Men det värsta av allt är att det är fredag också. Min dag. Ni får gärna tycka synd om mig och ge mig tips på vad jag kan göra. För lär ligga till sängs i ett par dagar till.

Filmade lite på berns i onsdags, så den kan ni få se iallafall.


Tillsvidare kyssar


Det känns lite konstigt att inte tycka om någon.
Att inte ha någon att tänka på innan jag somnar, när jag sitter på bussen eller röker vid köksbordet. Det känns konstigt att efter två år av konstant försök till att få det att fungera, numera inte försöker alls. Vi träffas fortfarade ibland och det mesta är som förut. Men vi kan inte kyssa varandra som förr, vi slår i varandras tänder och allting är i otakt.
Som om vi egentligen vet att vi inte borde.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte bryr mig fortfarande. Det finns fortfarande fjärilar i magen, men bara när jag tänker på hur vi var förut. Hur fina vi var. När jag vaknar mitt i natten av ett sms från honom blir jag glad. Men bara för jag vet att han tänker på mig. Det verkar som vi kommer hålla kvar varandra, fast vi slår i varandras tänder. Kanske fortsätter vi med tillsvidare kyssar tills vi träffar någon annan.
Jag vet inte.

La roux och halsfluss


Det var underbart igår, bättre än väntat faktist. Men att ha halsfluss och stå längst fram på ett utsålt berns kanske inte var bästa idén. Idag mår jag otroligt dåligt, har 39 graders feber och halsen börjar nog snart  bli blodig av allt hostande. Nu ska jag gå ner till vårdcentralen och betala 150 kr för att de ska konstatera att jag är sjuk. Vilket jag redan vet.


ph: jag

.


Är bajsförskyld. Men ska ändå försöka gå på La roux ikväll.
Lär väl däcka ett par gånger i folkhavet, men jag tänker inte missa konserten. Hejdå.


Love, love is like a stubborn youth


Jag känner mig som en usel bloggare just nu, har inte skrivlängtan i fingrarna. Men det kommer nog tillbaka, kanske bara behöver lite uppleva lite kyssar, dans och leenden. Ikväll ska jag på bio och se Shutter Island och imorgon bär det av till berns för att se La Roux. Trevligt!!!


Älskade ingeting


Hittade en gammal  text som jag skrev för två sommrar sedan.
Den sommaren då jag var kär.

Älskade ingeting.
Jag tror inte att du kan förstå mina känslor. Inte ens med de finaste orden, vackraste typsnitten eller det mest perfekta ihopsatta meningarna. För när han ser på mig med ögon som ler och tysta läppar som skriker att jag är hans lycka för tillfället. Då kan jag inte göra något än att le tillbaks. Älskade ingeting, förstår du nu vad kärlek är?


Hur ska det gå?


Allting börjar kännas så verkligt nu. Jag måste bli gammal. Jag vill inte bli gammal, jag vill vara arton år föralltid. Igår hittade jag min studentklänning. Om två månader har vi våran studentskiva. Om fyra månader springer jag förgått ut ifrån skolan och blir arbetslös. Om ett halvår sker troligtvis min planerad englandflytt. Jag är nervös, spänd och nyfiken.

För tolv år sedan var allting så fint.

RSS 2.0