-

Jag plockade liljekonvaljer till mamma i morsdags present och det luktar så gott i hela köket nu. Sånt är så fint.


ph:jag

Världens finaste helg.

I fredags mötte jag upp mina fruar på sommar för att dricka sangria och cider. Vilket var hur fint som helst men jag drog ändå hem vid tolvtiden eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen. Jag kom hem och avslutade kvällen med en öl tillsammans med min pappa och hans bästa flickvän vilket ledde till lite allsång, kattmys och fin musik.

Igår var det ju skrattstock och vädret kanske inte var det bästa men är det tradtion så är det. Vi åt litervis med kycklingsallad, drack vin och skrattade tills vi fick ont i magen. Den bästa komikern avslutade allt vid niotiden och han hette Al pitcher. Sen var det bara hem och dumpa alla filtar för att sedan gå ut för att se matchen som inte var så jätterolig. Idag har jag iallafall varit på hornstulls loppis, handlat två klänningar ifrån utförsäljningen på fröken söt och en helt ny skinnjacka för en hundring. Ikväll ska jag dock bara sova och vila ut, ska bli sååå skönt.


Två bilden ifrån igår!

Hon är vacker när hon ler.

En halvstressig fredag har tagit fart och jag ska snart göra ett antal liter kycklingsallad till skrattstock imorgon. Sen bär det av till hornstull för att dumpa allt och efter det ska jag möta upp mina fruar på sommar för lite sangria.


-

Att sitta i ett gammalt södermalms fönster och röka är rätt fint, fast det inte borde vara det.

Bästa finaste Betty, lite lurvig men fortfarande världens finaste.

ph:jag

Live at hornstull.

Arbetsinterljuvn gick super och nu håller jag fan alla tummar som finns för att jag får jobbet. Har iallafall precis kommit till hornstull för att hänga med Betty i några timmar och äta jordgubbar. Tog med kameran också så det lär bli många bilder på betty som numera ser ut som en hårig boll. Ni får se dom ikväll eller imorgon! Puss

Jag har aldrig haft en webcam på datan så var tvungen att testa farmors haha. (Ser lagom dryg ut, men men)

Sukie in the graveyard.

Humör: Pigg som fan, sov typ tio timmar inatt! Plus att det är fint väder.
Frisyr: Slarvig toffs med luggen i en fläta.
Smink: Brunsotat, fet eyeliner med måsvinge och rosiga kinder. 
Ska göra: Arbetsinterlju på Lidl, sen ska jag vara hundvakt hela kvällen. 
Klädsel: Mina nya klackar, blåa shorts, strumpbrallor och ett blåblommigt linne.
Längtan: till jag är brun igen, känner mig som en riktig blekfis.
Musik: Belle & Sebastian hela hela hela tiden. Fint och sommrigt.

Här är mina nya klackar, ifrån hm & dom är asbekväma. Jag älskar kilklackar.


Ph:jag

.

Du är så stark som har klarat dig igenom det här. Glöm aldrig det.

- Min älskade farmor.


Joker and the thief

Idag är det vuxentisdag, vilket är skittråkigt men har massor av saker att ta tag i så det är lika bra medans det är dåligt väder. Bjussar på en musik lista och en halvtrist bild på mig i den nya hatten! Hoppas ni har det roligare!


The Clash - White Riot

Ännu en fet ointressant måndag har dragit förbi utan resultat, haha nej men det har inte hänt särskillt mycket. Jag mötte upp två av mina fruar för kaffe i solen, sen hittade jag äntligen en hatt för en tjugolapp (har letat efter den perfekta hatten i fyra månader nu). Annars har det inte hänt mycket förutom att jag har cravings efter fetaost.


Finns det en så finns det flera.

Jag orkar inte leka katt och hund för att få en kyss som bara bygger upp förhoppningar som sedan slängs som skräp på marken när han inte svarar igen. Jag har inget att hämta hos dig om du beter dig såhär. Orden gjorde lika ont i han som i mig när jag skickade dom, men jag tänker inte fastna ännu en gång hos någon som inte kan andas i samma takt som mig. Och det gör jag för min egen skull, eller mest för mitt hjärtas skull.

Jag hade fyra sms igår morse, alla ifrån honom. Först två arga, sen ett skamset och tillsist ett som liknade ett förlåt. Jag tycker om honom, men han lever ett liv som jag inte passar in i. Ett med champange och vänner som lever för att spela dryga så det kommer aldrig att bli något. Det är väl lika bra att vi båda inser det, även fast vi är fina tillsammans. Men som Maggio sjunger, finns det en så finns det flera och en kanske finns där sparad till mig.

Skrattstock.

Det har blivit en tradition att släpa sig till långholmen en gång om året för att se på skrattstock och jag tänkte tipsa er om en av årets härligaste dagar. På lördag är det alltså skrattstock och för er som inte vet vad det är så samlas ett antal tusen människor där för att se på komiker som kör standup hela dagen. Det håller på ifrån 12 till 22.00 och som dom säger på hemsidan: kom i tid, för förra året vart öjäveln full. Så jag tycker ni borde gå dit!

Lite bilder ifrån förra året.


En födelsedagsfest i älta gård bah.

Igår hade min bästa vän tjugoårs middag&fest ute i älta och det var fan underbart. I ett moln av cigarettrök till hög musik hade vi vilda diskussioner, körde lekar och skrattade så tårarna nästan sprutade. Att jag kom hem när det var ljust ute igen säger väl sitt och det har jag saknat lite. Idag mår man inte lika bra dock, men min moster och hennes man kom hit med mina småkusiner så har lekt med dom hela dagen. Nu ska jag vila lite dock.

Vi åt lax med avokadoröra till förätt, sallad till varmrätt och jordgubbar till efterrätt. Mums.

Fjantade oss och skrattade tills vi fick ont i magen.

Mira rökte rosa cigaretter ifrån Paris.

Jag drack god bål och hade inbakade flätor i håret.

Här är malin och födelsedagsbarnet efter middagen.

Vi körde chip, chipp chipp och chipong och fick egentligen inte visa tänder. Vilket ledde till skrattattacker.

Det blev mörkt och jag drack numera alltifrån captain morgan, rosevin och strongbow.

Vi blev fler och fler tillslut var vi nästan 30 personer i villan.


Ordet lagom borde finnas på engelska.

Den här onsdagen har varit sådär lagom fin, började med english breakfast (ett måste för mig någon gång i månaden). Sen gjorde jag ett antal koppar kaffe och satte mig med en bok i solen på ballkongen i ett par timmar. Jag tror knappast att jag fick någon färg, men skönt var det iallafall. Efter att ha läst ut boken gick jag ut på långpromenad. Man måste ju göra något hurtigt när man har degat hela dagen, typ? haha.

Sen träffade jag min bästa vän för dricka en-dag-efter-hennes-födelsedags-öl på hellströms, vilket var mysigt. När vi skulle gå hem råkade vi se att pappa och hans flickvän satt på snaps, så vi hamnade där för en öl till. Jag är så glad att jag har dom. Min fina familj och min finaste bästa vän som trots all skit alltid finns där för mig.

Skjut mig i huvet eller sätt på mig mina brillor.

Jag tror jag är kär, i mina nya solbrillor. Den första bilden är tagen med ena glaset framför ögat och ni ser ju färgerna. Som en liten orgasm för ögat varje gång man tittar upp mot himlen som blir lätt rosa. 70 kr på H&M!




ph:jag

Dagens

Humör: Sådär lagom trött och seg, blir alltid det när åskan drar förbi.
Frisyr: Nyfärgat, vinrött denna gång och det är nice. Men ser blek ut.
Smink: vanlig bas tillsammans med en fet eyeliner för att dölja att jag sov tre timmar inatt. 
Har gjort: Ett sista möte med min coach, lite shopping (köpte nya solbrillor) och ringt jobbfolk. 
Klädsel: Lila oversize tröja, lila converse, skinnjacka och strumpbrallor. Färgmatchning eller?
Längtan: till helgen då sommar har premiär (jaaaa) & min bästa väns feta tjugoårsfest.
Musik: Metallica, The Clash och Iron maiden, har kommit in i något hård musik fas.
Chock: Lillebror kom hem med en "liten" moped. Den tar upp hela hallen och är som en lätt motorcykel.

Jag känner en slags hatkärlek till den här bilden. Fult vacker eller något sånt.

ph:jag


Once upon a time I was the hurricane girl.

Ni får ursäkta egomåndagen med tusen bilder, för jag skulle nämligen sätta upp nya gardiner i vit spets = att jag blir frustread och började fota istället hehe. Annars har dagen varit sådär för min ipod dog och nu måste jag lägga in all musik igen. Imorgon däremot fyller min bästa vän tjugo år och det skall uppmärksammas! Puss



ph:jag

En svartvit måndag tillsammans med Bob dylans musik.



ph:jag

Finns det en så finns det flera.



ph:jag

Army of lovers.

Kvällen igår spenderades på lisas uteplats med vin, godis och cigaretter tillsammans med mina fruar. Vi pratade om alla problem, samt det fina i livet och planerade vårat camp till P&L. Det ska heta army of lovers (hur töntigt som helst) och vi alla ska hänga upp en varsin gammal bh i en flagga. Hela grejen är så ironisk den kan bli, men rolig.


Herbert road, please.

Jag vill vänta på bussen hollingbury 5b och röka en cigarett tillsammans med en fin vän. Leta fram en knögglig bussbilljett som har blivit förstörd under veckan som den levt i min handväska och ramlar på bussen vid beaconfields villas top. Vi går först till pasha, dricker fem kronors shottar och dansar till Dizzee rascal - Bonkers. En halvtimme senare står man på tjejtoan och dricker vodka med några britter och då är det dags att gå vidare.

Inkastare ger oss klisterlappar för gratisshottar på dom närliggande klubbarna men vi går till Digital, pussar vakten på kinden och går förbi kön. Där vibrerar basen i hjärtat och vi står framför dj båset med varsin rom&cola för 2 pund. Ögonen börjar vänja sig vid det elektriska ljuset och man blickar ut över en proppfull klubb där alla dansar. Man frågar sig varför det aldrig är såhär i sverige, men den tanken försvinner snabbt bort när en man pratar med charmiga britter i rökrutan. En brunhårig kille vid namn Rich rullar egna cigaretter och ska försöka lära mig, men det slutar bara med att han istället bjuder på en drink och vi dansar in igen i värmen. Hjärtat slår lite hårdade, men det är inte på grund av basen nu. Min vän försvinner iväg med hans vänner och plötsligt är jag själv med honom.

Kyssar mot en vägg som visade sig vara en bas och rodnad i ansiktet när han kallar mig love, babe eller ens yttrar sig på den breda engelska dialeken. Dans mot hans kropp varvat med kyssar i timmar och jag inser att jag skulle vara så körd på killar om jag hade bott i brighton och vi letar upp dom andra för att börja åka hemmåt vid fyra tiden. Han håller min hand och alla ställer sig i den tio meters långa taxi kön. Jag får en kyss innan jag och min vän hoppar in i taxin, men jag uppfattar inte vad taxichafören pratar om och säger bara herbert road, please.

Violent colors so obscene



1. Jag har alltid mina strumpor ut&in. 2. Måste måla om mina naglar, rött är inte kul. 3. Borde ta in tvätten innan det börjar regna. 4. I onsdags åt vi vattenmelon i solen. Vart tog solen vägen? 5. The black keys - these days.

Nu är alla i mitt kök och jag är alldeles paj.

Igår låg jag och stekte på ballkongen hela dagen, åt middag och träffade tjejerna på hellströms för några tjugonio kronors öl. Sen promenerade vi ifrån medis till tcentralen nattvärmen. Idag fikade jag med en gammal vän i tanto för lite skitsnack och kaffe. Efter det gick jag hem till pappa på middag och lite tillrättning av mitt sneklippta hår.

Veronica Maggio - Välkommen in, fyfan vad den påminner om tiderna då man var sexton och sådär dum i huvudet på ett fint sätt. Tex. när jag hade en tom fest innan vi hade fått flytta i vår nya lägenhet och blev känd som tjejen som hade den tomma festen. Eller min 16 års fest då det kom 80 personer varav jag kände 20 st, usch vad jag hade ångest under utegångsförbuden. Men nu i efterhand var det fan värt det, för vi hade så kul.



ph:jag (mobilbilder)

Miss the misery

Idag köpte jag billjett till peace and love, vilket betyder att jag kommer få se min bob dylan mm. live!!! Smygler lite också för att min första kärleks historia ska dit vilket betyder att jag lär få lite fjärilar i magen också. Annars var det min sista arbetsdag på syncentralen idag, vilket var lite tråkigt men dom lovade att höra av sig om de skulle dyka upp något mer jobb för mig. Får väl passa på och steka i solen istället så jag kommer ifatt resten av folket.


ph:jag

I samma låga skor och leendet du log.

Klockan är nästan ett på natten, men det är fortfarande inte kallt ute än. I en busshållplats någonstans ligger hon med huvudet i hans knä och han har sina fingrar i hennes hår. Dem pratade om vänner, problem hemma och om kvällen som gått. Det fina med det hela var att det fanns inga baktankar med minuterna som gick. Bara tid som gick tills hans buss skulle gå och då skulle dem försvinna åt varsina håll igen. Det spelade liksom ingen roll att det inte ledde till kyssar eller ihoptrasslade ben, utan det var skönt att vara utan det där. Kanske både hon och han ville, men hon var mest glad för på första gången på länge kände hon sig bara trygg med en kille igen.

Satan i gatan.

I lördags grillade i kristineberg, drack vin ur plastmuggar, åt hamburgare och skrattade som det inte fanns någon morgondag. Vi blev mer än tjugo personer som satt på klipporna invirade i filtar när solen gick ner och då tände killarna en brasa så det inte blev allt för kallt. Det var en underbar stämning och jag tror ingen gick hem besviken.




ph:jag

En fin fredag.

Igår fyllde fina amanda systemet och det firade vi i hennes trädgård med ett antal boxar vin, studsmatta och vattenpipa. Det skrattades, ramlades och idag har man skrapsår på hela knäet. Det roliga var att jag ramlade fem minuter efter jag kom dit, så kan inte ens skylla på alkoholen. Sen grillade vi korv mitt i natten och skrattade lite till. Kvällen avslutades dock i lite tårar tillsammans med min bästa vän, är så tacksam att jag har henne. Ikväll ska vi grilla i kristineberg för första gången iår. Det är något som jag har längtat till hela vintern, så nu är det dags.



ph:jag

Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair

DAGENS
Humör
: trött efter jobbveckan, men helt okej och väldigt glad ändå.
Ska snart: iväg till en fin tjej som fyller tjugo år och dricka vin med folket.
Fina: 'The Hellcat Spangled Shalalala' en av Arctic monkeys nya låtar som dem spelade igår. Så fin!!!
Har gjort: klippt håret, jobbat och läst ut en väldigt bra bok.

Sumering av gårdagens spelning btw: Det var lika fint som jag trodde igår på circus. Att sjunga med i alla låtar, dansa till I bet you look good on the dancefloor och att dricka öl med Alex turner framför sig på scenen. Men jag är glad för jag såg dom den 26 juni för fem år sedan, för då hade dom gnistan. Nu var vi i publiken bara en ny publik i ett nytt land. Dom kommer aldrig bli som förr om dom inte står på glastonbury eller liknade feta festivalscener tror jag. Men somsagt det var jävligt fint ändå och det kanske är för att jag är en ingrodd indiebrud. Hatade dock alla fjortistjejer som var där igår speciellt en liten skit som fick en autograf av Jamie cook. Hon kunde inte ens namnet på honom utan skrek gitarristen, han den där med kort hår. Ville typ slå henne lite, hehe.


Photo: Photo: Press

505

Det är tufft när en kille får dig att le lite för mycket, speciellt en som du inte kan få. Imorgon köper jag billjett till peace&love också, jag dör lite utav bara tanken att få se bob dylan och the strokes live. Men det bästa av allt är ju att imorgon ser jag arctic monkeys live för andra gången i mitt liv. Mitt tonårshjärta lär smälta precis som förr.


Men jag vet allt om dig för du har varit min.

Måndag i all ära, svinkallt ute och inte ett skit att göra på jobbet. Så jag läste ut en dålig bok som heter smuts, drack för mycket latte och tänkte: jag är en femhundring rikare för ingeting och shoppade lite efter jobbet. Kom hem med ett par svarta och ett par blå shorts, nya hörlurar och en rosa kjol (den på bilden). Allt som allt 300 kr.



ph:jag

Girls fall like dominous

Igår var det släktkalas på söder för min farmor som har fyllt 70 år och alla var där. Alla fina släktingar speciellt min faster och farbror som åkte ända från brighton för att medverka på kalaset. Vi åt oxfilé, ungsbakad potatis och drack massor av vin plus min farfars hemmagjorda bål. Det avslutades med jordgubbmaräng tårta och sen var det dags för mig att vandra vidare i natten. Jag mötte upp min bästa vän som kom hem från london på medis och drack två öl. Sen åkte vi till resten av tjejerna som också var ute och dansade till bra musik tills klockan blev två. Då drog jag hem och somnade med mobilen i handen och ett antal rätt fina sms senare. Sånt är fint.



ph:jag

RSS 2.0