.

Fint.

Hostar upp mina lungor till veronica maggio låtar.

Så kul är det att vara jag idag.


ph:jag

Mitt hjärta blöder.

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
Dom andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata med hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

- Veronica Maggio

-

- Har fått influensan på min tredje arbetsdag. Dö. Vilket ger mig både ångest & mindre lön nästa månad.
- Skalbaggarna är tillbaks. Gjorde ett desperat försök att spraya hårspray i deras "bo".
- Jag lyssnar på the wombats nya album, har dock inte bestämt mig om den är bra än.
- Är lite ledsen för jag kommer missa mitt efter jobbet ragg.
- Min finaste faster&farbror kommer till sverige imorgon på semester.
- Nu ska jag feberdäcka igen under täcket, puss.

Vi kommer alltid ha paris.

Första dagen på jobbet gick bra med tanke på omständigheterna, fick hjälpa lite folk och softa i soffan halva dagen. Men antar att det lär bli mer jobb imorgon. Då fyller även min fina farmor 70 år så vi ska äta tapas hela familjen på ramblas i hornstull. Skulle vara tacksamt om jag kan andas normalt med näsan tills dess. Nu ska jag sova!

En bild på min farmor när vi var i brighton för typ sex år sedan.

fuck pollen, inte polen.

Jag somnade klockan 03.00 inatt eftersom min näsa tillsammans med mina ögon har gått i strejk och skriker: vi hatar pollen. Det skulle varit lugnt för min del om jag inte hade behövt gått upp 06.00 för att jobba. Sumering: det känns som mitt huvud är uppbyggt av kliande snor och jag ska ha min första arbetsdag idag.

Fin påsk.

Påskmiddagen igår var riktigt mysig och vi skrattade nästan så vi grät lite då och då. Sen gick jag och mötte tjejerna för lite ciderdrickande hemma hos mig innan vi skulle ut. Så vi mötte upp pappa och hans flickvän för en promenad till southside där vi drack strongbow tills klockan blev ett. Då var det dags att gå hem. Idag åkte vi till tantolunden för lite solstekande och pappas kycklingsallad. Det var fint och jag har blivit jätteröd i ansiktet haha.



ph:jag

Do it like a dude.

Igår var jag på Issas tjugoårs middag vilket var väldigt mysigt med drinkar, våghals och god mat tillsammans med trevligt sällskap. Dock spårade det ur lite när muchstasher kom fram och alla söta tjejer plötsligt blev brutalt fula haha. Men man får bjuda på sig själv lite när vänner fyller år. Ikväll ska jag iallafall på påskfirande hos farmor.




ph:jag

Dust bowl dance.

Idag har jag stekt i solen på ballkongen och läst ut en av dom bästa böckerna ever. Jag tror inte alla skulle gilla den eftersom det handlar om en hemlig agent under andra världskriget, men den heter iallafall vapendragaren. Efter det kom Jessica hit på tacomiddag och sen blev det en mysig långpromenad runt sjöarna med en annan vän också. Det är så skönt att promenera utan att frysa ihjäl. Trodde att det skulle bli en lugn hemmakväll efter det men tjejerna ringde och vi möttes upp i fridhemsplan för lite halloncider. Man måste ju fira att det är påsk, hehe... 


ph: jag (mobilfoton)

Vilken fin dag.

Dagen började med en långpromenad och sedan en väldigt god lunch. Sen mötte jag upp två vänner i stan för att titta på kläder, vilket inte var kul alls eftersom jag hittade massor av fina klänningar som var svindyra. Är dock lite stolt för jag inte kom hem något förutom en 70 års present till min farmor. Vi åt iallafall middag på BK i medis och sen hamnade vi på en uteservering i ett antal timmar och några roseflaskor fattigare. Jag älskar våren.

En helt oväsentlig bild, men orkade inte ladda upp bilderna ifrån ikväll.

ph:jag


Thank you for your love.

Kärleken tog tag i mig och band fast mig vid varenda plats som påminde mig om honom. Jag hade suttit fastbunden i bänken på den finska skolgården i nästan tre år när jag äntligen kom loss. Med ärr efter repen som hållit mig fast gick jag numera på gator som en såkallad fri människa. Men jag var aldrig riktigt fri. För varenda gång jag såg hans buss eller hörde hans favoritlåt då slöts repen runt min kropp igen och jag tänkte när fan ska jag kunna glömma honom när han är överallt.

Ett antal månader senare kom jag underfund med att man inte ska glömma. Man ska komma ihåg allt som hänt men godkänna det och då ser man inte längre honom överallt. Idag kan jag sitta på hans buss utan att ens tänka på honom. Ibland ser jag honom och hans nya kärlek, men då rycker jag mest på axlarna och går vidare.

Jag har däremot funderat mycket på hur jag kunde bli så starkt bunden vid någon som egentligen inte passade in i mitt liv. Visst hade vi dom perfekta stunderna också, men vi var inte gjorda för varandra. En kvinna sa till mig i fredags att alla känslor spelar roll. Det är inte bara fjärilarna i magen som skapar rep runt ens handleder utan alla bråk, skrik och tårar binder starka rep dom också. Att det hemska som händer gör så att  människor växer ihop och det är oftast dom som är svårast att släppa. Jag tror att det var de som hände med oss på slutet. Vi hade kämpat så mycket med att få det att funka så vi ville inte bara ge upp det. Men det var de vi behövde göra.

-

Foo Fighters - White Limo är bara så sexig, inte direkt för att jag har en crush på David grohl utan för att låten bara skriker min första kärlekshistoria. Hehe och sen så är det ju ett av världens bästa band. 21 juni!!

Imorgon ska jag släpa med min kamera. Puss



ph:jag

I always thought I would end up with you eventually.

Idag har jag agerat hundvakt åt en väns hund, alltså promenerat runt i sundbyberg ett antal timmar. Vilket var fint eftersom vädret är så bra att man tillochmed kan gå i tshirt. Efter att ha dumpat hunden så gick vi till tornparken och solade med lite kaffe cooler ifrån seven. Ibland är livet allt bra fint. Tack för att våren kom tillslut!

Party with the crookers so what the fuck!

Helvete vad roligt jag hade det igår. Vi började hos lisa där vi drack vin, rom&cola och riktig tequila från mexiko. Vid halv elva åkte vi till Nu! och där var det rea på rom&cola (som jag älskar). Så det blev dans, allsång till bra musik och en massa skratt. Idag är jag dock helt slut i fötterna efter klackar och dans men men det gör inget för vädret är nice! Notera att vi alltid blir så snygga och seriösa på bilder tex. dom nedanför.





ph:jag

Springfeelings and high heels.

Liver glider vidare och man bara njuter av vädret just nu. Igår var vi ute och det var inget att hänga i granen direkt. Ambasaduer (felstavat) och gaudi blev det, inget var direkt kul igår så jag kilade hem vid ett tiden. Men det är skönt att vakna pigg i huvudet och ta en promenad i vårvädret så det gör inget. Ikväll ska jag dricka drinkar hos min vän lisa och sen till nu där det är rea i baren. Jag njuter btw av spotify premium gratis i en vecka, bäst!


ph:jag

And this is why I hate bugs.

Mitt rum har blivit invarderat av miniskalbaggar (okej, jag har sett typ 5 st på några dagar). Men jag lider iallafall av städmani för att hitta dom jävlarna, damsuga upp dom och önska dom en trevlig död. Tvättar även alla mina klädesplagg för att minska chanserna att dom bosätter sig där också. Min mamma fick en hehe liten chock när hon såg hur många strumpbyxor, trosor och bhar jag har. Men jag säger såhär hellre att jag har många nu medans man fortfarande har kroppen för att se snygg ut i dom haha. Det jag ville säga iallafall var att min städmani gör så att bloggandet minskar och det är lite synd. Men jag tänker inte sova först jag vet att mitt rum är skalbaggefritt.


And then reality kicked in within us.



ph:jag

But her eyes glaze over like she's lookin' straight through me.


ph:jag

Moooonday. Sunny monday.

Humör: Lite sådär lagom pissed off på oseriösa arbetsgivare, ont i fötterna men glad för vädret.
Kläder: Svart långärmad tröja, hög blommig kjol, strumpbrallor och massa ugglesmycken.
Ska: Skriva ett långt mail till en dum arbetsgivare, äta mat och massera mina egna fötter.
Men vill egentligen: Sitta på snaps med en flaska rosé och ett paket cigg inklusive solbrillor.

Imorn ska jag på en ny arbetsinterljuv, hoppas den kittlar bättre i magen iallafall!

You take what is yours and I'll take mine.

Kvällen igår började med indisk kyckling gryta med mamma och bästa vän. Lämnade därefter kvar mamma hemma och åkte vidare till sumpan. Där såg jag en gammal kärlek och hans nya flickvän utan att känna något slags obehag i magen (cred till mig). Vi fixade oss och åkte till förfesten. Där chockerades jag av att en killkompis hade dragit dit en blinddate till mig, som absolut inte var min stil alls. Stekare är inte min grej plus att han verkade vara typ redo för långa förhållanden och barntankar hehe -.-. Så vi drack vin, baileys och snackade skit tills klockan blev halv ett då dom andra skulle ut men jag åkte hem istället. Men det var nice att komma hem tidigt faktiskt.

Har köpt en ny stickad vit kofta för 40 kronor = min nya kärlek.

ph:jag

walk

Och så var det fredag igen. Dock en väldigt effektiv fredag, har tvättat, hängt tvätt, städat, diskat, telefonmöte osv. Ska iväg på promenad nu innan det blir middag och utgång med mina tjejer. Vi ska nämligen fira eftersom det har kommit så mycket bra nyheter i veckan. Kan fortfarande inte sluta le över arctic monkeys billjetterna hehe.


ph:jag


Jag dör.

Ännu en bra nyhet. Arctic monkeys spelar på circus den femte maj. Och jag har köpt billjetter!

New soul

Jag vill berätta för er om vad som händer och hur jag mår. Men det går inge bra. Mina fingrar vill inte beskriva för er hur mycket jag kan hata en man som tackar nej till lägenheter för att ungshandtaget är trasigt. Jag vill spotta honom i ansiktet och önska honom en hemsk död. Han har fått en familj att lida i tio år och försöker att dra ut på det tills dom sista tårarna har runnit. Men vi ger inte upp, vi är mer värda än honom i en kamp för att få ett nytt liv.

Min mamma har aldrig tidigare gjort mig så stolt som idag. Hon kämpar mer än vad hon egentligen orkar för att hon har insett vad har gjort mot oss. Hur han har spelat ut familjemedlemmar mot varandra och fått min såkallade halvsyster att aldrig någonsin prata med mig igen. Men det gör inte så mycket längre för hjärtat ler när jag, mamma och lillebror sitter skrattandes vid köksbordet under middagen. Det var så länge sedan jag kände att vi kunde må bra under dom omständigheterna vi lever i. Min familj och mina vänner har hjälpt mig något så enormt på senaste tiden. Jag kan vara normal igen utan ett falsk leende fast jag känner väldigt mycket hat. Men hat föder kärlek och utan all skit skulle jag inte kunna se på livet som jag gör idag. Allt jag har sett och lärt mig under mitt liv har gjort mig starkare än dom flesta tjejer på nitton år, vilket jag har insett är helt okej och inte bara negativt.


The Strokes till P&L

så nu måste jag ju typ köpa billjett dit också.


Are you ready for this?

Det är sjukt tråkigt väder idag, så jag åker och inomhusfikar med en fin vän någonstans.
Såhär ser jag ut idag iallafall haha.


ph:jag

Att sakna sommaren så mycket att det gör ont i hela kroppen.

Att åka båten solöga. Att ligga och läsa i bäddsoffan med öppen dörr så man hör alla träden i vinden. Att sitta på berget och titta ut över havet. Att äta frukost på trappen och kasta bröd till ekorren kurre. Att bli glad när termometern i vattnet visar med än 17 grader. Att kasta macka med platta stenar som ger minst fyra ringar. Att lukta myggmedel blandat med tandkräm när man går och lägger sig. Att skrapa potatis på trappen med solen i ögonen.
Att sakna sommaren.








Tisdagsshopping

Idag har jag varit på ännu ett möte och sen lite shopping med min bästa vän. Kom hem med massa söta örhängen speciellt sjöhästfigurerna, en blommig kjol och en ugglering. Jag måste även säga att jag älskar vädret också, tio plus liksom! Sånt gillar vi verkligen!

make avatar

Foo Fighters - Arlandria.


Lite såhär såg det ut igår:




And I never wanted anything from you

Snart kommer tjejerna hit för att dricka vin innan vi ska iväg på en tjugoårs fest.


ph:jag

.

- One strongbow, please.
- Here you go, love.
- Cheers.

Varför bor jag i sverige? Varför hade den råsnygga engelsmannen till bartender flickvän? Varför var han tvungen att ändå vara så flirtig och ha typ världens sexigaste blick? Damp.


Puss

Jag skiter i febern, sväljer någon ipren och lite hostmedecin. Ikväll ska jag till southside på zinken och dricka engelsk cider med mina bästa vänner. Det är bra grejer det!

The hungry ghost

Jag är arg för att jag inte fick jobbet. "Om du hade haft körkort skulle du varit anställd hos oss idag, men tyvärr". Blä och jag har fortfarande feber. Kul fredag va?



ph:jag

RSS 2.0