Life is simple in the moonlight.

Idag har varit en underlig dag. Jag vaknade med feber som har kommit och gått under hela dagen, misstänker stark att jag är påväg att bli sjuk. Igen?? Suck. Så jag har legat hemma och sovit mesta dels av dagen tills jag fick damp och tog en promenad för att fika med två vänner. Nu mår jag iofs sämre igen, men men det var de värt. Gonatt folket.

Bjussar på en bild på min lunch. Karljohanssvamptorelini gratäng typ.

Tremble Little Lion Man

Dagens humör: glad men trött på vädret, vart kom snöstormen ifrån liksom?
Dagens planer: Färga håret, träffa mina bästa vän och lite träning om jag orkar.
Dagens önsking: Att jag har råd att åka till Hurricane, wayoutwest och P&L festivalen.
Dagens drog: Kaffe, kaffe, kaffe och lite mer kaffe. Plus några cigaretter.
Dagens musik: Melissa horn och Mumford n sons.


ph:jag


Fuck me pumps

Idag har jag agerat hemmafru och vikt tvätt, städat, diskat mm. Ni som har hängt med ett tag vet om min svaghet för klackskor och jag har rätt många som jag behöver gå in för att slippa blödade fötter på krogen. Så idag har jag hemmmafruat runt i svarta pumps från primark. Att städa och så känns faktiskt lite bättre om man gör det i fina skor. Men nu ska jag iväg på arbetsinterljuv! Jag hoppas verkligen att jag får det här jävla jobbet nu!


ph: jag (usla bilder för systemkameran är på laddning)

5 bilder i några söndagar framåt.

En bild på någon du umgås med väldigt mycket. Mina fina vän lisa och jag när vi skulle åka till brighton i september. Vi är medvetna om att vi har jordens fulaste resväskor haha.


En bild på dig själv. Här är jag och min lilla vattenmelondrink under en grillfest.


En bild på någon i din familj. Här är jag och lillebror för en jävla massa år sedan.


En bild på en konstig tid i ditt liv. Jag var tretton år, fjortis och gjorde detta kollage.


En bild på en vän du inte har träffat på länge. En tjejkompis som jag var i göteborg med.


Warp 1.9

Igår skrattade jag tills magen gjorde ont, sjöng allsång till Oasis - Don't look back in anger, åt kex med goda ostar och drack en herrans massa vin + lite irish coffee. Behöver jag säga något mer? Ikväll får man inte stanna hemma och sega heller utan vi ska ut för att fira att en vän blir tjugo plus. Så det är bara att sätta på sig klänningen och klackskorna igen.


Jag behöver en mun till för att kunna andas.

Och så var det fredag igen. Är det bara jag som undrar vad väderguden har för pms? Liksom snö, sol, regn, moln och stormvindar på några timmar? Vafan bestäm dig. Aja snart ska jag bege mig till söder för lite middag hos min pappa och thåström allsång (som jag har längtat). Sen ska jag vidare ut i natten, får dock se vart man hamnar men ut ska jag.

Lyssna på den här: Thåström - Kriget med mig själv, live. Underbart.

Two kinds of happiness

Jag är i ett stort behov utav någon att bara sova med eller ett par nya klackskor. Det förstnämnda lär inte hända och nya skor har jag inte råd med. Men man kan ju önsketänka?

ph:jag


Lyssna på Joy Divison och glömma bort världen.

Tumblr_la01iplhyc1qck1p0o1_500_large

Tumblr_kxddc9vavy1qzr7ibo1_500_large

Tumblr_lb26l92vla1qax5l3o1_500_large
ph: weheartit

FUCKING LOVELY BOB DYLAN

kommer till peace and love. jag dör lite.

Plusgrader och solbrillor.

Det senaste timmarna har jag suttit på ballkongen med en bok, kaffe och cigg. Jag såg årets första humla och det brände sådär skönt på huden av solen. Tänkte bara skryta lite.


ph:jag


Jag vill ha din ryggrad här.



ph:jag


.

Idag föddes min tredje kusin. Tindra heter hon.


Lördagsfrukost i all ära.

Det är inte många dagar i veckan man orkar ta sig tid och göra en ordentlig frulle, men idag lyckades jag. Mango, äggmackor, flingor med bär, te och juice. Ja, jag är proppmätt nu men det var väldigt gott. Nu ska jag ge mig ut i solen. Puss


You're so right

Det har kommit så många nya album på senaste tiden att mina öron inte hinner med.
 The Strokes, Lykke li, The view och The Vaccines.


Är det verkligen fred vi vill ha?

Jag saknar thåström. Inte honom utan mitt liv som jag tänker på när jag hör hans låtar. Alla gånger runt det röda köksbordet och alla djupa diskussioner om kärlekens hat och fina minnen. Min pappa och hans flickvän, med några glas vin för mycket i magen. Att kunna prata utan att känna klumpen i magen som jag egentligen inte borde ha. Att gå på hornsgatan en sommarnatt med gammal kärlek. Att skratta fram tårar och äta nudlar på ballkongen när solen börjar gå upp. När man vaknar i en för varm säng utav att det luktar kaffe ifrån köket. Rosévin i muggar med barfota fötter i grönt gräs. Pussar på nyckelbenen och sitta i fönstret med en cigarett som vi delar på två personer. Eller bara att känna fjärilar i magen igen.

Darling.



ph:jag

Pink sunshine

Solen var framme idag igen och det firade jag med lite ballkonghäng. Det var inte i år man satt ute i tshirt och solbrillor tillsammans med en kopp kaffe. Jag har saknat den där skönt brännanden känslan av solen fast man ändå känner en svag kyla. Sen tog jag en runda i stan med en vän också, dregglade smått på alla fina diana kameror dom har på urbanoutfitters.



ph: jag (fråga mig inte varför jag lipar, haha)

Another sunny day

Dagen började med morgonmöte inne i medis, som faktiskt var rätt trevligt om man bortser ifrån den brutala träningsvärken jag hade. Åkte till hornstull sen för att hälsa på farmor, farfar och älskade vovven. Hon satt i fönstret och tittade efter mig när jag kom gående och fick fullständig panik när hon fick syn på mig nedanför på gatan. Åt lite lunch där innan jag, farmor och betty tog en långpromenad i tantolunden bland kolonilotterna i vårsolen. Det var fint. Sen åkte jag hem för att dricka kaffe med en fin vän och gick ännu en promenad fast i sumpan. Det är likabra och passa på att ta promenader nu när det är lite varmare.

En bild på betty i hennes fönster.

ph:jag (dålig mobilbild)

Något fint att både se och höra på.


Kriget med mig själv.

Måndag. Imperiet. Gråa stadspromenader. Ingen ork att skriva egentligen. Känns mig ledsen i huvudet. Men glad i hjärtat. Tre koppar kaffe. Cigaretter som tar slut. Några bilder också.



ph:jag

Fast fuse

En fin lördagkväll är på gång och jag ska snart bege mig till söder för att dricka öl med mina fina vänner. Idag har jag även tröstshoppat lite underkläder på twilfit och druckit kaffe i vårsolen på en uteservering. Hoppas alla får en fin lördagskväll!


En augustinatt för två år sedan


Ge mig sommar.

What did you expect from the vaccines?

The Vaccines har släppt sin skiva nu. Så jävla fint och här har ni den!

Mitt pussel blev aldrig klart

Igår följde den här boken med mig hem för en hundring på bokrean. Det är Thåströms alla låttexter blandat med massor av skitbra bilder som inte har setts förut. Hela boken är ett konstverk och alla texter är lika underbara som vanligt. Men dom blir nästan som poesi när man läser dom utan musiken, men det är bara fint. Jag måste ner och se han i göteborg.





Let England shake.

Arbetsinterljuvn gick jättebra idag iallafall, så nu håller jag tummarna att han också tyckte det gick bra. Men det verkade så. Nu ska jag lyssna på PJ harvey, äta chocklad och läsa en bok. Det är ändå värdelöst väder nu igen och det ska tydligen börja regna också.

make avatar

ph:jag

Jag kommer.

Vilken onsdag det har varit idag folk! Jag har varit pågång sen klockan åtta imorse så jag kommer nog däcka som en liten gris när som helst. Dagen började med ett möte i medis, sen lunch hos pappas tjej, en shoppingtur, en fika och en powerwalk med två vovvar. Imorgon ska jag även på en arbetsinterljuv på en reklambyrå, så jag är lagom taggad och nervös nu.

Ska även visa en finfin bok som jag köpte idag. Men den får ni se imorgon.

ph:jag

Oh, I'll be the one who'll break my heart

Idag känns det nästan som vår ute, men bara nästan eftersom det blåser så mycket. Jag mötte upp Gabbie för en lunchfika och lite second hand shopping, vilket slutade med att den här kjolen fick följa med hem. Jag är lite sådär barnsligt förtjust i prickigt och eftersom jag aldrig använder jeans längre så kändes det rätt bra att köpa en kjol för en femtiolapp.


ph:jag

Romantik som svider.

- Varför ses vi aldrig?
- Det är mycket nu och jag har inte tid för att tycka om någon.
- Så vi ses inte för att du vet att du skulle få känslor för mig?
- Nått sånt, ja.

Det är sånt här som får mig att gråta. Jag blir glad, men jag gråter ändå.
Min första kärlekshistoria får mig att gråta. Jag hoppas bara att vi får varandra en dag.


Your eyes are always saying goodbye

Jag har bestämt mig att vända tillbaka på dygnet nu på riktigt, så jag gick upp klockan 8 imorse. Konstigt nog var jag jättepigg också, så jag har fått massor gjort idag. Därav ändringen av bloggdesignen ännu en gång, men nu behåller jag nog den här ett tag. Efter lite lunch så träffade jag en vän för en promenad och en fika också. En härlig måndag.


ph:jag

Moskva tror inte ett dugg på tårar.




ph:jag

Mina öron är nykära, igen.

För mer än fem år sedan upptäckte jag bandet i mitt liv; arctic monkeys. Det var dom som presenterade mig för hela indiemusik kulturen och jag kommer alltid kunna alla låtar utan till med dom. Förra skivan var en besvikelse med några få bra låtar. Men här är den nya låten och dom har vunnit tillbaka mig redan på första versen. Jag dör på ett bra sätt.


I follow rivers

Igår var jag på fest i älta somsagt och det var ju kul. Om man bortser ifrån att comviqnätet hade lagt ner och att det tog mer än en timme att åka hem. Vi drack vin, sjöng till gamla låtar och skrattade tills klockan blev två då jag åkte hem. Idag ska jag bara ta det lugnt och läsa ut vapendragaren. Lite såhär såg det ut igår iallafall.




ph:jag

Burn down the disco and hang the blessed dj.

Igår träffade jag tjejerna och drack lite vin. Det var skönt att rensa huvudet lite och få prata skit med sina bästa. Sen åkte jag och lisa till zinken för att dricka engelsk cider på southside. Det kändes nästan som om vi var i England, men dom tankarna försvann rätt fort när vi tittade ut igenom fönstret och såg snön.

Snart så kommer mormor hit och jag ska bjuda på vegetarisk middag med quinoa, lax och babyspenat. Sen så ska jag iväg till älta på villafest i typiskt hej jag är 17 år anda. Hoppas att alla har en fin kväll för det tänker jag ha!


Don't stop believing

Saker börjar vända nu, på riktigt! Jag har inte sett min mamma så lycklig som hon var igår när en kvinna ringde och sa att hon ville byta sin lägenhet med oss. Vi kommer slippa honom, den gamla lägenheten, den nya krislägenheten och allt annan skit som har med det förflutna att göra. Vi ska kolla på lägenheten idag och om vi  tycker om den är det bara att flytta om en månad. Det känns som en stor sten har lämnat mitt bröst.


ph:jag

Debaser en onsdag.

Vilken fin kväll jag hade igår, har inte haft sådär kul på jäääääättelänge. Vi drog till debaser vid halv elva tiden och The Vaccines började spela någongång vid elva. Dom var så sjukt bra live fast dom är helt nykläckta och låtarna som inte har släppts än är riktigt bra! När dom var klara på scen blev det dans och öl. Jag har inte dansat sådär mycket på ett år typ, ni vet det var en sånn kväll när man måste önska en dålig låt för att kunna gå på toa eller röka. För det var bara bra låtar hela tiden. Sen så hade väl britterna vi dansade med och själva bandet en liten påverkan på att man inte ville gå där ifrån.



En onsdag.

Ikväll blir det The Vaccines på debaser slussen. Känns som jag typ är grymt taggad.


Cigarette Smoker Fiona.

Idag har det varit en effektiv dag som började med träning, städa mitt rum och fixa i min gardrob. Jag börjar tro att det bor någon där, för varje gång jag öppnar dörren så ramlar det ut kläder som jag inte ens har haft på mig på åratal. Aja, nu ska jag söka tjugofem fucking jobb så min coach blir glad imorgon -.- Det roliga är att jag har två jobb på g, så det känns ju helt värdelöst. Men men det är livet som arbetslös i sverige!

Jag måste fråga en sak också (känner mig efterbliven). Om man får en kommentar, ska man svara i den andras blogg eller i sin egen. Fattar inte riktigt, för alla verkar göra olika?

Mamma har köpt minipåskliljor för att fira att det är mars. Fint.

ph:jag

RSS 2.0