Home is wherever I'm with you.

Jag har skrivit om den här låten förut, men det är faktiskt en av dom finaste låtarna jag har hört i hela mitt liv så jag får skriva om den en gång till. Den heter Home och har blivit väldigt populär på senaste tiden, men för mig skriker hela låten sommaren tvåtusentio. Barfota fötter, rosévin och hand i hand med någon man tycker om. Men när sommaren tog slut och kärleken likaså bestämde jag mig för att lära mig vissla. Och idag kan jag vissla hela den här låten, det är rätt fint tycker jag.

Alabama, Arkansas, I do love my Ma and Pa
not the way that I do love you
holy moly, me oh my, you're the apple of my eye
girl I never loved one like you
man o man your my best friend, I scream it to the nothinghness
there ain't nothin that I need
chocolate candy, jesus christ
ain't nothin please me more than you

ah, home, let me come home
home is whenever I'm with you
ah, home, let me come home
home is wherever I'm with you

I follow you into the park, through the jungle, through the dark
girl I've never lover one like you
moats and boats and waterfalls, alley ways and pay phone calls
I been everywhere with you, that's true
Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night
never could be sweeter than with you
and in the streets we're running free, like it's only you and me
geez your somethin to see

la la la la, take me home
Daddy I'm comin home

"Jade, Alexander, do you remember that day you fell out'a my window?
I sure do, you came jumpin out after me
well, you fell on the concrete and nearly broke your ass
and you were bleedin all over the place
and I had to rush you out to the hospital
do you remember that?
Yes, i do
well there's somethin I never told you about that night
what didnt you tell me?
while you were sitting in the back seat smokin a cigarette
you thought was  gonna be your last
I was fallin deep, deeply in love with you,
and I never told you till just now"

Mobilbilder liksom.

1. Jag saknar att kunna dricka latte utomhus i solen med endast en skinnjacka och halsduk. (Vet dock inte varför jag förstör bilden med en ful min haha) 2. Vill inte göra reklam för cancer, men tyckte färgen på väggen är fin. 3. Min lillebror äter middag, ja helt oväsentligt. 4. Såhär ser jag ut just nu, alltså en frusen brud inlindad i två täcken.




Sunday


Igår hamnade jag och lisa på Nu! för att dansa bort hjärnorna lite ännu en natt. Det var trevligt och jag älskar vakterna där, hehe. Good looking and gentlemens (iallafall mot mig). Men idag är det söndag och jag har endast gjort riktiga söndagsgrejer:

- Rensat ut alla mina bank, anställnings och försäkringspapper. Vuxenpoäng? Ja.
- Städat mitt rum.
- Ätit söndagsstek. Nam nam!
- Och ska nu ut på en rensa hjärnan promenad.
- Sen hem duscha, äta hemmagjord äppelpaj och sova.

Don't look back in anger.


Igår kom Felicia över för att föra lite, vi drack hotshots och pratade skit vilket slutade med att vi kom sent in till stan. Som i sig resulterade i att bajsvakterna var idioter som inte släppte in oss och vi fick traska runt i en timme för att komma på vart vi skulle möta upp resten av tjejerna. Det blev oxid och stället förvånade mig faktiskt, för det var askul där och dom spelade tillochmed Oasis - Don't look back in anger = chockad tjej står och vrålsjunger lite för högt. Bartendern var söt och gav billiga drinkar och träffade på en fin kille som jag inte har sett på länge också, helt klart en värd kväll!

Fredaag igen.

Så snabbt gick en vecka i farsta. Idag är det dags att packa väskan och flytta hem igen, måste faktiskt erkänna att jag kommer sakna iallafall ena katten lite. Ikväll ska jag vidga mina vyer med mina brudar och upptäcka någon stureplansklubb, usch. Men man måste ju testa på nya klubbar också, kanske blir magenta eller oxid. Misstänker dock att jag kommer skratta åt folk mesta dels av kvällen. Backslicks och lejonmanar är inget för mig!




ph:jag

Do you stay or run away?


- Jag ska stå med armarna runt dig när foo fighters spelar times like these. Bara så du vet. Han säger allting jag vill höra och jag känner kyssarna på min hals bara utav att tänka på honom. Jag pratar om min första kärlekshistoria igen. Vi hade inte pratat på flera månader förens idag och så skriver han det där som får mig att falla tio gånger om. Fast jag redan har fallit för honom tusen gånger tidigare. Han är ingen poet eller romantiker. Han är bara en rödhårig kille med hatt som jag alltid kommer ha känslor för.

Primark kärlek

Jag måste bara berätta om hur mycket jag älskar min röda "skogshuggar" skjorta från primark. Den affären är guds gåva till folket, speciellt killavdelningen.


ph:jag

Kyla och kisskatter


Vad gör man när man vill kasta ut sin data genom fönstret? Mitt batteri till laptopen håller på och pajar så allting går i slowmotion. Aja ska inte sprida min negativ energi till er, nu ska jag ut på promenad i minusgraderna. En vän till mig sa precis något roligt: det är så komiskt att du som är köldallgergiker bor i sverige. Hehe jo tack jag vet. Hur många i världen är det liksom? Jag iallafall -.-




ph:jag

Ingen respekt.


Det gör mig inget att han kysser någon annan och tittar på mig i smyg om jag ska reagera när han håller om henne framför mig. Men när jag fick reda på att han har hållt mig hemlig i nästan ett år, då försvann all respekt som jag någonsin har haft för honom. Om han inte kan stå för han har kysst mig, då kan det lika gärna stå skrivet som ogjort i andras ögon.


I'll be ready for the funeral


Jag är en överlycklig tjej just nu, kan vara för att vi nyss köpte billjetter till foo fighters. Trodde seriöst inte att jag skulle få se dom två gånger i mitt liv, men tydligen. Blir även andra gången som jag ser fina Biffy Clyro. Men Band of horses blir första gången och jag kommer dö lite när dom spelar the funeral.

Lovecats

Lyckades ta två foton på Catilin och Siobhan aka. mördarkatterna. Näe men dom har faktiskt varit oerhört gosiga hela morgonen. Om man bortser från att dom hårar så jävla mycket.




ph:jag

Update från farsta.


- Katterna är inte mördarkatter, utan faktiskt rätt fina.
- Om man bortser ifrån att dom kissade ner hela sängen inatt när vi inte kom hem.
- Gröncurrygryta är nog det godaste som finns, namnam.
- Min morbror måste lära sig att städa (vi hittar mögliga saker varje dag här)
- Farsta ligger alldeless för långt bort på sthlms tunnelbanelinje.
- Jag älskar att smsa med folk som får mig att le. Typ som han.
- Oturen börjar vända.
- Puss.

!


Att Foo fighters spelar på stadion i sommar är fett. Men att band of horses & biffy clyro är förband är fetare. Helvete vilken kväll det kommer bli. Vill gå nu nu nu!

Give me no chance to reconsider

Ännu en torsdag är här och jag ska på möte med min jobbcoach snart. Känner dock för att trycka upp alla mina jobbalternativ i hans ansikte och gå därifrån, men det får man ju inte. Jaja, imorgon flyttar jag till farsta i en vecka för att vara kattvakt åt mördarkatterna igen. Får iallafall en sambo med mig den här gången, så det ska nog gå bra. Här är en fin lista som man blir glad av.




ph:jag


Läskigt bra.


Öh, jag ska provfota för svensk fastihetsförmedling nästa vecka. Jag är livrädd eftersom jag aldrig har fotat lägenheter förut. Håll tummarna allihoppa så det går bra för mig.

I miss the grey city and the blue sea.

Idag har jag säkert sökt trettio jobb, druckigt fem koppar kaffe och tänkt alldeless för mycket. Det finns så mycket att göra, men ingeting som jag vill göra helhjärtat. Förutom brighton såklart, men känner mig inte så stabil att jag skulle orka det nu. Men jag kanske åker dit under påsken, bara för att få rensa hjärnan lite och andas in avgaslukter som luktar underbart. Min faster tyckte nämligen att jag skulle följa med på brölopp där för att få lite kontakter, vilket är en bra idé faktiskt. Sen kanske man kan fota lite också, för jag saknar att fota nya miljör.

Därav bilden nedanför som jag tog vid devils dyke i brighton. Här snackar vi utsikt.

ph:jag

I know it's hard to be in this position

Den här låten får mig att vilja vara kär igen. Den får mig att inse att all skit är så jävla värt det, just bara för att få känna den där känslan. Men nu är jag inte kär, men det gör inget. För jag kommer ihåg hur det var.

If you fall asleep down by the water.
Baby i'll carry you, all the way home.

Everybody's gotta love some one,
but i just wanna love you dear.
Everybody's gotta feel something
but i just want to be with you, my dear.


fucking kill him


Fredagskvällen var otroligt rolig, men slutade som vanligt i drama och lite tårar. Varför ska det alltid vara någon som förstör när man har roligt? På lördagen åkte jag till pappa för att äta middag och sen gick jag på bio. Vi såg svinalängorna och helvete vad bra den var. Vanligtvis brukar jag hata svenska filmer, men den här var så gripande. Alla borde se den verkligen! Idag har jag bara tagit det lugnt och jag ska snart gå ut i regnet för en rensahjärnanpromenad.

Solander - Prayer to god (typisk söndagslåt)

Wreckin' bar


Och så var det fredag igen! Ikväll ska jag ut med mina tjejer och dansa, kommer inte ens ihåg sist jag var ute och dansade. Känner för att ta igen min misslyckade nyårsafton och två sjukveckor ikväll, så det lär nog bli kul. Vet dock inte var vi hamnar, är något sugen på marie laveau eftersom rebecca&fiona spelar. Men vi får se vart vi hamnar.

Här är lite partybilder från hösten när vi var i brighton. Hej jag saknar rom&cola för 30 kr och söta britter. Här är en asbra låt btw. Hoppas ni också får en trevlig fredag!


When you want her lips, you get her cheek


När jag hör den här låten så ser jag våren framför mig. Då man får sitta på bänkar i solljus och använda solbrillor tillsammans med tunna jackor igen. Åh jag längtar!

Trasdockor


Vi är alla så trasiga. Trasdockor med läppstift och klackskor.
Ena dagen gråter jag, en annan dag bryter min bästa vän ihop.
Men jag är så glad att vi har varandra. Så vi kan överleva.
För vi är så jävla fina, även fast vi är så otroligt trasiga ibland.

Ett recept wtf?


Jag sov en timme inatt, fyfan. Så nu försöker jag hålla mig igång tills det är kväll igen så jag kan sova då, vilket resulterade i lite matlagning. Ni ska gå receptet på min curry linssoppa, som min familj ratar eftersom den ser ut som spya. Men den är faktiskt en av mina favoriträtter, plus att den är så nyttig att man blir typ stolt.

You need:
2 morötter, 4 potatisar, 1 lök, lite purjo, 2 dl röda linser, 1 grönsaksbuljong, vatten, curry, salt och svartpeppar.

Hacka alla grönsaker i småbitar (eller kör mixer/rivjärn, det brukar jag göra)
Fräs löken i en djup kastrull och kasta i resten av grönsakerna när löken är mjuk.
På med vatten, häll tills det ser ut som en soppa. I med linserna och grönsaksbuljongstärningen sen på med lock och låt koka. Efter ca 20 min så tillsätt salt, svartpeppar och massor av curry. Fortsätt koka. När "svansarna" (det ser ut som små vita svansar) på linserna har lossnat är soppan klar. Ät upp och var glad!


rea på kärleken.


hjärnan gör reklam för en tjugotvåårig kille med djupa ögon.
- känner du dig ensam, vill du ha någon som håller om dig på kvällen och lugnar dig med andetag i nacken? ja då har du kommit rätt, för vi har nämligen en sådan på lagret nu om du är intresserad. som tillbehör medskickas även många fina leverfläckar.

står i valet och kvalet om jag ska slå till. öppna hjärtat och låta innehållet som är mer värt en alla pengar på jorden vila hos en annan person. för jag vet att han tycker om mig, frågan är bara om hjärnan säljer mig till kärleken för att jag ska känna mig mindre ensam. eller om jag faktiskt känner något för honom.

Jag vill känna pulsen från stan igen

Hostan är fortfarande hemsk och det värsta är nog när man sitter på tunnelbanan då alla seriöst typ byter vagn på grund utav att man hostar lite (mycket). Igår firade vi min pappa och åt kycklingsallad med feta ost, vilket var väldigt gott. Efter lite kaffe åkte jag hem till min bästa vän där jag fick hennes gamla mobil och drack lite drinkar. Vid tolv var jag helt död och då åkte jag hem till sängen.

Idag har jag städat i mitt gula rum, såhär ser det typ ut nu.


Satte även upp last shadow puppets postern i badrummet och fyllde i min nya kalender med info. Ska försöka läsa lite ut Michaela fornis bok också, eller om man kan kalla skiten en bok. Det visade sig vara typ ett häfte men några få meningar på varje sida när jag fick hem den. Dyr var den också, stackars farmor som betalade 185 kr för ett häfte åt mig. Men men den kanske är bra iallafall. Puss

Getingar och hosttabletter.


Är nästan frisk nu om man bortser ifrån slemhostan, aka hostan från helvetet. Men om man är ett stort fan av cociliana, noskapin och bisolvon så överlever man allt. I brist på annat får ni se en geting som jag fotade i sommras som hade landat i ett glas med captain morgan. Det ser nästan ut som den breakdansar!



Han har något i sin blick.


Jag läser texter om förälskade människor som vill krypa in i varandras kroppar och bo där förevigt. De ser skönheten i allt som är grått, vilket nittio procent av vårat land är just nu. Men jag avskyr dom inte en sekund för det, inte ens för deras kyssar i offentligheten. För jag har varit där och kommer vara där igen.

Just nu bråkar jag med min egen hjärna om att ge hjärtat en chans, för det finns en person med väldigt blåa ögon som hjärtat talar om ganska ofta. Men hjärnan suddar ut det lika fort. Han är min kompis. Det skulle aldrig fungera, eller?

Simon Norrsveden - Pussel

Let me come home

Hittade den här bilden som jag tog på london road i brighton för något år sedan. Mannen som kör runt på sin fru var sådär glad varenda dag vi såg honom, men hon bara skällde hela tiden. Vi antog att hon hade fått någon sjukdom för ingen kunde vara sådär elak, men hennes man gick ändå bara runt och log. Det är kärlek.


ph:jag


Ett litet inlägg


Jag kommer inte ihåg sist jag var såhär sjuk alltså, småförskylningar hit och dit fine. Men det här har varit katastrof. Liksom när man börjar gråta för att febern har gått ner till 38,6 grader efter två dygn då mår man dåligt. Men nu börjar jag faktiskt må lite bättre, men hostan och ömheten i kroppen är fortfarande jättestark. Har smittat lillebror också, så snart är hela familjen hemma och gör mig sällskap. Näe men hoppas ni har det bättre!

& Grattis till min finaste pappa som fyller år idag <3

:(


Jag har fått influensan. Så jag återkommer när febern inte ligger över 39 grader.

Nyårsafton


90% av befolkningen vaknar upp med världens fetaste baksmälla idag, men jag är inte en ibland dom. Igår precis när vi skulle äta nyårsmiddag så fick jag superhög feber och fick lägga mig och sova för att orka vara med på tolvslaget. Usch, har sovit i snart ett dygn men mår inte ett dugg bättre. Men vi kan ju hoppas att resten av året blir bättre, såhär såg iallafall nyårsafton ut om man bortser från febern och ont i lungorna:










RSS 2.0