Shoot the poets.


Jag har bestämt tatuering nu. Den ska bestå av tre ord: Shoot the poets. I nacken. Alla förutom mina närmaste vänner tycker jag är dum i huvudet som ska skriva det på min hud. Men jag menar inte att skjuta poeterna, utan det är en hyllning. För om jag inte hade fått gåvan att kunna skriva, då skulle jag nog vara ett vrak. Det är mitt sätt av avreagera mig på liksom. Så jag struntar i vad alla tycker.


Kaos.


Mitt liv är kaos. Mer än vanligt.
Jag har färgat mitt avklippta hår mörkrött och går omkring jävligt snygg i mina nya klackar bara för att. Om jag ser bra ut, kanske inget ser mitt sönderklippta liv.

Jag ska bo hos min farmor i två månader, innan min mamma har fått den nya lägenheten. Jag ska börja praktisera på en libanesisk resturang. Jag försöker bestämma mig om jag ska lämna kärleken. Jag försöker rädda vänskapen med min bästa vän, som just nu går åt två håll. Jag försöker reparera mina gamla minnen och förlåta för att gå vidare. Ja jag gör just nu en massa. Och jag har inget internet.


Ph: jag, en gammal bild som visar hur det känns.

Dead love.


Det ska var den sista gången han sårar mig nu. Det är sista gången han låter mitt hjärta dö i honom. Det gör så ont jag vill dö, men samtidigt är det mest romantiska jag har varit med om. Han bryter mitt hjärta i tusen bitar medans han svettas och kysser mig. Han säger att han inte vet vad han vill, men jag vet. Antingen låter han mig dö i hans armar, eller så låter han mig gå. Lämnar mig helt utan spår, bara spår av tre års kärlek. Jag vet inte. Jag vill släppa mitt hjärta på tio ställen och låta det vara ett helvete att hitta det.


The rest of the world has gone home.


Den finaste höstlåten just nu. Här.

Wish me luck.


Du blir så förändrad när du är med honom, sa en av mina bästa vänner sa till mig igår. Jag vet att hon inte menade på det bra sättet heller och jag ville bara springa ifrån det där lilla kafet i fridhemsplan. Men jag kan inte rymma längre. Jag måste möta mina problem och sluta förtränga.

Det kommer blir svårt om han inte vill prata om det. Då kommer jag behöva lämna honom utan att ha fått nå svar. Vilket gör det tusen gånger vidrigare att gå vidare. Jag kan säga det, att jag älskar honom. Men på senaste tiden har jag försökt visat mig osårbar inför honom och hans vänner. Fast han egentligen vet att jag mer sårad än någonsin pågrund av ingeting. Det är svårt att gå vidare från tre år. Det är mer än tusen dagar. Och tusen nätter.


Tänker flytta ut ur mig själv.


Queens of the stone age - Sick sick sick på högsta volym.
Jag tvättar alla sängkläder, proppar kläderna som han tycker om längst in i garderoben och diskar bort glaset jag vet han drack ur inatt. Jag ska förändras.

Om inte han vill förändras med mig. Då är det hejdå.


.


Idag mår jag illa och tänker klippa av mig halva håret. Effektiv lördag.

Dansa bort hjärnan


Idag är det fredag igen och jag är sjuk. Men det har jag förträngt. Jag var på arbetsinterljuv igår, den gick jättebra och så jag kommer troligen inte dö av fattighet i fortsättningen. Så nu börjar jag lyssna på dansa bort hjärnan musik

Han.


Jag var som finast när jag vinglade uppför trapporna på min favoritklubb. Omringad av mina bästa vänner och med en öl som jag egentligen inte hade råd med. Det var då jag såg honom, min första kärlekshistoria. Han stod i baren och skrattade tillsammans med sina vänner.  Och hans rödbruna hår stod åt alla håll precis som det brukade göra.

Mitt hjärta det slog tre dubbla volter när jag såg att han såg mig. Han log och två sekunder senare förenades vi i varandras armar. Det var ett och ett halvt år sedan jag låg brevid honom i hans säng. Och helt plötsligt hade jag hans armar runt mig. Vi pratade en stund, skrattade om hur patetiska vi var och när jag skulle gå.
Då tog jag hans hand.

Jag kan inte förklara det, men det kändes som jag lämnade ett brännmärke i handen på honom. Två händer möttes och det gjorde så ont fast det var den finaste smärta jag någonsin har varit med om. Det är sånt här jag kallar kärlek och jag väntar på den dagen vi kan försöka få varandra. När varken han eller jag är fast vid någon annan.

Cloudy shoes.







ph: jag

Bara sanningen. Inget annat.


Mitt liv har gått från vanligt kaos tills ett kaos som förlamar mig. Jag ligger i sängen och luktar på en kudde som luktar mig själv. Jag går och köper cigaretter för pengar jag inte har. Jag röker upp dem när jag läser en bok och dricker kaffe tills jag får ont i magen. Men det enda jag vill nu vara att komma hem.

 

Men just nu har jag inget såkallat hem. Utan jag har bara massa adresser att gå till, men inget hem som känns som ett hem. Ett hem ska väl vara att ett ställe där man känner sig trygg och älskad. Vilket är det sista jag gör nu. Det enda hem jag kan tänka mig är om jag åker och aldrig mer kommer hit igen. Men då lämnar jag allt. Alla mina vänner. Hela min familj. Samt min kärlek. Det är rätt mycket att lämna just nu, kanske för mycket. Men stannar jag, då lämnar jag mig själv.

 

En fråga till gud som egentligen inte finns. När ska jag få sluta välja bort saker och personer som jag älskar för att må bra? (Tro inte att det här handlar om att min familj behandlar mig dåligt eller så, för det är dom som stödjer mig mest just nu. Utan det är personerna som förstör min familj som får mig att må såhär)


Tyst saknad


Jag kysste inga andra läppar i staden mitt hjärta egentligen tillhör.
Det fanns ingen lust, även om det fanns många fina killar med ännu finare dialekter.
Aldrig har jag saknat honom så mycket som jag gjorde under dom här dagarna. Det värsta är att sakna någon i tystnad. För jag vet att ingen skulle förstå.

Back from brighton.


Jag har haft världens underbaraste dagar i england alltså. Har köpt för mycket kläder, för mycket skor och druckigt alldeless för mycket cider samt tequila. Vilket resulterade i en fet förskylning och en massa foton. Här har ni!

















Sweden? It's a country you tool.


Mitt internet har råpajat, därav den sämsta uppdateringen. Och imorgon åker jag och åtta vänner till Brighton, är hemma igen den 15/9. Jag är så fruktansvärt taggad!


Såhär såg det ut på discot.











Ph:jag

Det är bådas fel.


Han kysser mig på halsen och jag tittar tomt upp i taket. Det vita taket. Att han betyder, ja det vet han och att han sårar det vet han också.

Slaget i ansiktet blev dock när jag fick reda på att jag sårade honom. Jag ser honom som en mur, utan känslor som jag kan luta mig på då livet blir svårt. Jag förlåter mig själv, men jag kallar mig själv en riktig fitta när jag förstår hur jag behandlat honom. För i mina ögon är det bara han som gör fel, men det är faktist lika mycket mitt fel att vi inte fungerar. Men jag lovar nu jag ska försöka, allt jag kan. Innan jag bestämmer mig för att flytta, då ska jag göra allt jag kan för oss.
För han har mitt hjärta i sin hand.

Disco


Ikväll blir det vinkväll hos en fin vän och imorgon ska jag på en tjugoårsfest med discotema. Hur fan ska man se ut då undrar jag?

Något fint att lyssna på.


Damien Jurado - Sheets.

Kriget med mig själv.





ph:jag

RSS 2.0