Mumford.

Åt jordgubbar till frukost och promenerade till en arbetsinterlvju imorse. Från och med måndag har jag nytt jobb, som kallskänka/köksbiträde. Inte helt fel att ha sommaren räddad och inte behöva ha ångest över pengar i resten av mitt liv. Imorgon ska jag däremot ta truckkort på kursen, fråga mig inte varför eller hur det kommer gå. För det har jag inget bra svar på förutom att jag får det gratis och gratis är gott. Och om typ två veckor ser jag dom här igen (så fina fina fina).



Laugh.

Det känns som det händer saker hela tiden. På torsdag är det vernisage, lördag är det skrattstock, sen smaka på stockholm följt av nationaldagen. På tal om skrattstock ska jag ännu en gång tipsa om världens bästa händelse som inträffar på långholmen. Att sitta 10-22 på långholmen med kycklingsallad, alkohol,
vänner, standup och tusen andra glada människor är grymt. Så gå dit på lördag allihoppa, det är gratis och det är tio års jubelum iår så det lär vara asfett!

Jag och Mira på skrattstock för fem år sedan. (Hej, jag är veteran på skrattstock hehe)

Always on my mind.

I lördags åkte jag in till söder för att ha picknick med pappa på långholmen. Vi åt kycklingssallad, drack något glas vin och pratade om fina saker. Efter ett par timmar gick vi hem, lyssnade en - två timmar på thåström för att sedan gå till en irlänsk bar i medis. Där träffade vi massor av trevligt folk som blev chockerade över att jag var pappas dotter. Jag tror vi var på typ 8 ställen på medis den kvällen och jag var hemma runt ett? Bra jobbat för att vara seg som jag vet inte vad.

Igår var det ju morsdag, så jag tog mitt smått bakfulla jag ut i skogen för att plocka liljekonvaljer till min mamma. Dog pollenattackdöden, men mamma blev glad ändå. Sen var det tacomiddag och färska hallon kväll framför tvn. Helt plöstligt var det måndag igen då och idag ska jag ta truckkort, haha gratis är gott eller hur!


Joel Alme

Igår såg jag Joel Alme på debaser, det var fint. Vi drack rosé och dansade tills massa fina låtar som man inte hört på länge. Log åt bartender när han tittade lite extra mycket och deppade över att han slutade jobba klockan 4. Men men idag ska jag iväg på picknick på söder med min pappa, sen får vi se vad händer på kvällen.


Little talks.

Lite såhär såg det ut igår, innan jag glömde bort kameran. Det var mysigt att träffa hela gänget igen, det är ju så jävla svårt att få ihop något när alla jobbar hela tiden. Vi drack vin, bål och åt snittar i några timmar tills det var dags att åka till stan. Äckliga vakter, idioter och typ en krympt galaxy dansgolv senare åkte jag hem. Rätt värdelös utekväll, så tur att vi hade det roligt innan iallafall. Ikväll ska jag till debaser slussens uteserving och mysa. Får hoppas det blir lite roligare!


Friday I'm in love.

Det är fredag och jag har börjat vänja mig med att jag numera har page. Igår köpte jag nya sulor att lägga i alla möjliga olika skor och vilken investering det var! Det känns som om jag går på moln nu och det är inte konstigt att jag har haft så ont i ryggen tidigare. Fick även med mig en svart festivalhatt, en virkad klänning och två skor. Ikväll ska jag fira en vän, så det blir drinkar först med hela gänget sen ska vi ut och dansa. Om 4 veckor ser jag kasabian, the cure och massa andra.


You were a kindness.

1. Har köpt nytt jättetjejigt nagellack. 2. Åkt pendeltåg till bålsta. 3. Gått på fyra långpromenader sen i söndags. 4. Fick ett infall att klippa av håret igen, nu är det femton centimeter kortare. Men nu är det dags för långhelg och inviga nya frisyren med vinkväll tillsammans med mina tjejer. Detta året äger med långhelger btw?



<3






.


.

Pappa ringer i panik och säger att vi måste köpa billjetter till hyllningen av stig vig på terassen. Dag vag, thåström, kajsa grytt och national teatern mm. Fint att få se pappas alla gamla tonårsband tillsammans med honom den 20 juni. Kul att se Lykke lis pappa på scen också! Känns som om det här blir ett riktigt konsert år.

.


Waiting for the bells

I fredags tog jag pendel till bålsta för att åka till enköping med Lisa. Hennes mamma skulle gifta sig på lördagen och jag skulle vara bröloppsfotograf. Vi drack vin, tittade på regnbågar och pratade om gamla minnen. Somnade tidigt för dagen efter var det dags. Hundar, hästar, en gammal grå präst och regnuppehåll under själva vigseln. Det var riktigt fint faktiskt! Sen åkte jag hem och lät dom fira vidare i fred efter alla tusen foton jag tog. Hade verkligen tänkt stanna hemma och mysa, men det slutade med att jag hamnade på medis kök & bar med Lina. Drack 3 öl, pratade om gamla kärlekar och skrattade tills det blev för kallt på uteserveringen.

Idag ska jag fortsätta tuscha bilderna från bröloppet och ta en promenad i solen. Här får ni se några smakprov iallafall.

You're a king and I'm a lionheart.

Mitt huvud sprängs av pollenallergi. Har konstant huvudvärk och irreterar mig på att jag numera är allergisk mot både kyla och vår. Det är nästan lite ironiskt att hösten är numera den enda årstiden som passar mig kroppsligt. Deppmode! Annars har jag hängt i skolan och klarat av en 2 timmars kickass interlvju i karlaplan. Gud vad jag hoppas på det här jobbet. Trivdes verkligen supermycket på företaget också! Aja imorgon åker jag iallafall till enköping! //bröloppsfotografen, höhö...


Dancing with my own shadow.

Jag började min dag med att åka till grand hotell i saltis på studiebesök. Dregglade över alla mörkbruna trämöbler, balkar i taken och den fina utsikten. Synd att man inte har tio papp att lägga på sviten per natt bara, hehe. Sen åkte jag till farmor och åt hemmagjorda hamburgare med ägg på, så gott om ni har missat den grejen. Pratade med henne, drack kaffe och bara andas. Precis så man gör hemma hos min älskade farmor. Efter ett par timmar lämnade jag söder för att bjuda två vänner på rabarberpaj och ballkongfika hemma hos mig. Pratade om killar, planerade födelsedagskalas och rökte för mycket. Nu är jag trött som ett as iallafall.

På lördag ska jag förresten fota ett brölopp. Den ni! Här är iallafall två insta bilder från saltsjöbaden.


King and lionheart


Keops pyramid.

Inatt sov jag ungefär 4 timmar, dog trötthetsdöden imorse och satte på mig en orange kavaj i hopp om att se piggare ut. Höll på att somna ett antal gånger på kursen, speciellt idag då vi pratade om företagsekonomi. Sprang hem såfort vi slutade, lagade en otroligt god köttfärssås tillsammans med ingredienserna nedanför. Somnade av pastakoma och vaknade nu i allmän förvirring. Jag hoppas att morgondagen är lite piggare och lika solig som idag. Nu checkar jag ut igen.


Sunday.

Ännu en helg har rullat förbi i monsterfart. I fredags tog jag det bara lugnt, promenerade, drack massa kaffe och lagade mat till mig och lillebror. Igår åkte jag till southside med Felicia & Lisa, tittade lite extra på honom som hade jobbat i 12 timmar och sjöng kasabian för sig själv. Han är fin. Hamnade på någon bar, jag missade tåget hem och fick sova fem timmar inatt. För klockan 10 skulle jag köpa tältet i stan från blocketbruden. Åkte hem, åt korv med bröd till frukost och
åkte till st eriksplan för att gå på loppisen. Fick med mig en vinröd långkjol och en virkad klänning. Åt en glass och åkte hem. Nu: söndagsdöden & sallad.


.

Kirrade precis ett 6mannatält till hultan för 500 kr på blocket. Helt nytt. Lyckan i det!

Springfeelings.

Jag känner att våren kryper mig under skinnet. Fräknarna på armarna börjar komma fram och ja jag bor i mina raybans nu igen. Att rensa ut det onda i solskenet kan gör livet så mycket lättare. Livet är helt enkelt rätt fint nu och i helgen bor jag själv på söder igen. Att det kan vara så fint att vara kattvakt i hornstull liksom.


Valborg

Igår hade vi årets första grillning på Lisas uteplats. Maten blev asgod, vi drack för många drinkar och vinglas och skrattade tills himlen blev rosa då vi åkte in till medis för att dansa. Dog till love will tear us apart och dansade ut halva ölen på handleden (så som man gör när man fylledansar för kung och fosterland). Vid halv tre tog luften slut efter att ha druckit i nästan 10 timmar, åkte hem och tvärdäckade. Sa inte ens hejdå till bartendern. Men skitsamma, såhär såg det ut mina vänner:


RSS 2.0