En kväll i juni













Ph:jag

Besvikelse


Jag såg fram emot hultsfredsfestivalen så jävla mycket. Att skratta, dansa och se fina band. Men de bästa skulle ju vara att ligga och pussas med honom i något varmt tält. Men så blir det inte. Varför ska allting gå i konkurs?

Jävla skit.

Shine on



ph:jag

Jag grät när jag skrev det här.


Det är midsommarafton och solen är påväg upp igen. Med smått onyktra ben försöker jag balansera på den sågspånade stigen för att komma fram till den första stugan på våran tomt. Väl framme ser jag hur hon sitter utanför dörren, hon vill prata. Men jag hör inte vad hon säger. Jag försöker vara stark, ber henne gå in och lägga sig. Hon bara mumlar ett svar som ingen människa skulle kunna höra. Jag ger upp.

Sorgen som rinner över mig tänder eld i mina ögon, det bränner bakom ögonlocken och snart rinner det tårar för att släcka elden. Jag springer uppför backen, hamnar sittandes utanför friggeboden och bryter ihop. Tänder cigarett efter cigarett. Allting som jag förträngt de senaste månaderna kommer tillbaks. Jag tänker på min lillebror och börjar gråta ännu mer. Hur kunde jag lämna honom i den där skiten. Ångesten kväver mig och tårarna vägrar sluta rinna. Det slutar med att jag sitter i mormors famn och berättar allt. För första gången.

Hon tröstade mig till sömns den natten och även fast jag känner att jag har svikit hela min familj så är jag stolt. Stolt för att jag försöker rädda den familjen som troligen kommer att se ner på mig i månader framöver.

En midsommarnatts dröm


Min midsommar var fin, riktigt fin. Vi badade bastu, dansade på bryggan, rökte i solnedgången på berget och skrattade tills vi fick ont i magen i friggan. Dock kom jag ändå inte undan ifrån kaoset här i stan jag ville fly ifrån, men vad ska man göra. Livet är finare igenom ett par solglasögon iallafall.














ph:jag

Ta mig härifrån


Är så jävla äckligt trött på Sverige, såfort jag kommer hem ifrån hultsfred bokar jag biljett och drar. Iallafall för en vecka eller två. Fyfan. Medans så for jag till skärgården över midsommar, ska bli skönt de iallafall. Btw är ni världens knäpptystaste läsare.



Ph:jag


20 juni


Robyn - Don't fucking tell me what to do


Nobody said it was easy.


Vi ligger så tätt intill varandra som de bara går. Jag är rädd, livrädd rättare sagt. Men hans hjärta lugnar ner mig som alla andra gånger. Rytmen av slagen blir en drog och jag testar gränserna för att få det att slå hårdare. För ju fortare de slår, desto lugnare blir jag.

Det rinner en tår ifrån mitt öga ner på hans bröst. Han frågar om jag gråter. Jag svarar nej. För det gjorde jag ju inte, det bara rann små tårar nerför mina kinder. Utan anledning. Han letar rätt på min hand under täcket och håller hårt. Vi säger inget mer utan bara håller hårt i varandra. Livrädda båda två.

Vi vet inte varför det är så svårt, för senaste veckorna har vi kysst varandra mer än vad vi har gjort på tre år. Och ändå är det som om vi ligger brevid varandra som två brustna hjärtan utan förklaring. Det enda som känns bra är att vi genomlider den här konstiga olyckliga kärleken tillsammans. För det känns tryggt att ha en brustet hjärta att diskutera med när man är ett själv.


<3


Min fina spotifylista som heter: fel på hjärnan musik

En onsdag


Igår fyllde min pappas tjej år, så det var firande med god mat, glass, jordgubbar och vin. Efter det mötte jag upp folket och vi tog en snabböl med lite folk på biljardpalatset för att senare hamna på after i gamla stan. Där blev det massa tequila och för mycket redbull vodka, men det var de värt!



Jag och min bästa vän "förlovade oss" för någon dag sedan.





ph: jag

Baby


Igår hörde jag en av mina bästa vänner prata om varför jag hade fastnat vid honom. Han var ingen speciell, utan alla andra jag har haft vid sidan om. Ja dom skulle varit mycket bättre för mig.

Det gjorde lite ont att höra det.


Svenska hjärtan







Ph:jag

Home is wherever I'm with you.


Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
 


Töm mig



Snälla töm mig och mitt hjärta på gift. Sätt mig på ett plan till världens vackraste stad där alla pratar engelska, gör det bara. För Jag behöver det mer än någonsin!
Jag kan inte  vänta till augusti.





Ph: jag (såhär ser mina nätter ut)

Ensam


Idag så känner jag mig smått ensam. Har inte orkat tänt en enda lampa i lägenheten, så jag sitter i ett mörkt sovrum och lyssnar Annie hall låten. Färgade håret röd aktigt gjorde jag idag också, samt köpte världens finaste ring. Imorgon ska jag på arbetsinterljuv och köpa hultsfredbiljett. Tack och hej.

Falla hårt


Kommer ni ihåg natten i augusti då jag låg utmattad på en toalett i sundbyberg? Mobilen i ena handen och ett krossat hjärta i den andra. Den natten lovade jag mig själv att jag aldrig skulle låta honom kyssa mig igen. Och det löftet höll jag i fyra månader, tills den natten då han kröp ner under mitt hjärtmönstrade ikea täcke igen.

Men det var på andra vilkor den här gången, det var han som gav sitt hjärta och jag som gömde mitt. Han fick kämpa ihjäl sig, inte bara genom kyssar och fina ord. Utan han fick stå ut med min fula sida, den elaka sidan och dom ögonen som tittade på honom som ett tidsfördriv. Men han gav inte upp, utan han fortsatte och nu är jag påväg att bli som bambi på hal is. Isen är han och bambi är mitt hjärta, som snart kommer ramla och falla för honom igen.

Jag vet att den här gången kommer jag falla djupt och om något går fel kommer det lämna stora sår. Men vad gör man inte för tron på kärleken.

.


Oskar Linnros - Annie Hall

Konstig kärlek.


Klockan är fem på morgonen i sundbyberg.
Regnet öser ner och nittionio procent av ballkonggolvet består av vattenpölar. Vi sitter på en varsin stol, med en varsin cigarett och tittar ut över sundbyberg. En sönderkysst tjej som precis har tagit studenten och en sönderkysst kille som bara är en sönderkysst kille som den sönderkyssta tjejen har gett sitt hjärta till.

Varför vi satt ute i ösregnet och blev jätteblöta vet jag faktist inte, det är bara sånna som vi är. Konstiga, lika konstiga som vår kärlek. Men det var fint.

Studenten


Igår hade jag en av mitt livs roligaste dagar, såhär såg det ut!
(varing för mycket bilder)




















Glädje


Imorgon är det min tur att ta studenten och jag är så äckligt taggad. Det är inte varje natt man somnar och vet att man kommer ha en dag som man aldrig kommer glömma framför sig. Här kommer lite bilder ifrån Miras & Lisas studenter igår.








Ph:jag


TRE ÅR


Jag hör dom andra prata om honom. De viskar, jag får absolut inte höra och mitt hjärta går i tusen bitar. Men mitt hjärta är redan märkt, lika märkt som har är med mitt namn. Alla vet, alla hör och alla ser. Som i fredags, jag vet inte hur många som kom fram till mig och viskade: han tittar. Jag visste att han tittade, för jag visste att jag är hans. Iallafall den kvällen.

Jag förstår inte hur ont det kan göra att älska någon. Att känna stämpeln av ett hjärta i nacken när man vänder sig om. Jag vet att han betyder lika mycket för mig som jag gör för honom. Men det är därför jag står så förvirrad med frågan: varför fungerar det inte? Jag orkar inte längre, det har gått tre år.

.


Jag vet inte vad jag ska göra. För jag har ditt och mitt hjärta i min hand. Och det är mitt val. Antingen ger jag oss chansen eller så går jag vidare med tanken att jag kanske sumpade något fint. Jag vet inte vad jag ska göra. Vet bara att jag vill kyssa dig.


Helgen


Den här helgen har varit den bästa på länge. I fredags var det bästa vännens utspring, sedan två motagningar och en slutskiva. Jag dansade till benen gick sönder och skrek sönder hela min röst tillsammans med de roligaste människorna. Igår gick vi upp 08.00 efter att ha sovit alldeless för få timmar, sen ner till långholmen och sedan skrattstock hela dagen. Där började tiotimmarspasset av skratt och rosé.
Fint var det iallafall.












ph:jag

Nöjd


Vad jag gör nu på dagarna är väldigt enkelt att gissa. För jag solar i en hallonröd bikini och dricker kaffe med fina vänner hela dagarna. På kvällarna byts kaffet ut mot vin och sedan somnar jag ensam i en lägenhet, jättenöjd. Imorgon tar min bästa vän studenten, på lördag blir det skrattstock och på söndagen är det nationaldagen. Jag är nöjd helt enkelt och vill aldrig flytta hem igen haha.


Ph: Weheartit

Tre juni i rad


Det är juni nu och det är tredje sommaren i rad som vi kysser varandra.
Att vi har delat läppar i tre sommrar, det är bara idiotisk kärlek. För alla vanliga människor skulle ha lämnat läpparna bakom sig för länge sen. Men jag har bestämt att den här sommaren ska bli annorlunda och jag börjar det med att berätta för mina vänner. Berätta hur mycket jag egentligen känner. För mycket alltså.

fint


Har spenderat fyra timmar timmar med att sola i tanto idag. Ikväll blir det mys/grill/rosé i kristineberg, det är helt sjukt att det är sommar nu!


ph:jag

Bra dag


Solen skiner och jag har sovit första natten i lägenheten. Finns inga ord för hur skönt det är att bo själv i farmors lägenhet och fatta att jag ska göra det till oktober. Näe jag förstår det knappt själv, men nu är jag iallafall ledig från skolan till på måndag. Sen blir det studentluncher, riddargalan och annat mysigt i skolan.
9 dagar kvar till studenten!

Nu ska jag ta mig ut i gräset och mysa lite i solen!


RSS 2.0