Back to Brighton


På onsdag åker jag, men kommer inte ha tid att skriva något mer innan jag åker. Måste säga att den här resan är viktig för mig, kommer vara otroligt skönt att åka till staden jag kan andas fritt i. Dricka bulmers cider, dansa, möta söta britter och det bästa är att min finaste vän följer med mig. Är hemma igen den 3 februari och då kommer det komma massa bilder.


Fel på hjärnan


Igår fick jag ett sms att den personen som mitt hjärta slutat slå för.
Jag blev arg, arg för han inte kan låta mig vara. Låta mig gå.
Men mest arg blev jag för att jag saknar honom.

Osminkat liv


I november satt jag och min bäste vän vid mitt röda köksbord.
- I januari åker vi till brighton, singelresa på riktigt. Bara du och jag.
- Jag lovar att bara för vi säger att  vi ska vara singlar så kommer va inte vara det då. Bara för att gud vill jävlas med oss.

Och så blev det, min bäste vän skaffade pojkvän precis nu innan vi åker.
Inte jag däremot, men det har jag nog mig själv att skylla på. Jag tycker om människor tills de kommer för nära, då blir det jobbigt. När ska jag någonsin lyckas ta det steget att jag släpper in någon i mitt riktiga liv. När ska jag träffa den personen som ska få se mitt liv osminkat. Nu pratar jag inte om ett osminkat ansikte, utan ett osminkat liv. För det är precis så det känns. Mitt liv ser perfekt ut på utsidan, men om man ser allting under ytan är det kaos. Jag vill träffa en sådan person som jag kan lita på så mycket att jag vet att han inte går när han får se kaoset. Att han inte lämnar mig, utan står kvar med mig och gör mig starkare istället.

True love waits



ph jag

Sömnlösa nätter


Det finns två sorters sömnlösa nätter.

Den första sorten är den vi inte tycker om, den då man grubblar och spelar upp scen på scen i sitt huvud. Som egentligen inte vill tänka alls. Men man fortsätter grubbla, tillslut gråter man en skvätt och somnar av utmattning.

Den andra är den sorten jag behöver just nu. De nätterna som man kysser sig sömnlös och när man väl somnar. Då har man en varm famn som håller om en. Det är min stora önskning inför helgens kommande dagar iallafall.




Ph. jag

Allt gör minde ont sen



Ph jag

Underground

Inatt kunde jag sova ordentligt, första gången på tre veckor.
Firar med Broder Daniel - Underground.


Sista sommardagen


Det var den sista sommardagen, fast det var i slutet av september var det den sista sommardagen. Luften luktade solsplågat gräs och en svag doft av skärgårdsvatten. Även fast det luktade som en ljus sommardag var det kolsvart ute. Jag gick först med en ficklampa. Såg bara den lilla fläcken framför mig av ljus på sågspånsstigen framför mig, allt annat var svart. Jag visste bara att mina fyra bästa vänner gick bakom mig, men såg dem inte.

Vi kom fram till ängen där helikopterplattan låg. Kommer ihåg när mormor fick åka helikopter därifrån då hon bröt benet. Men den dagen fick den här platsen ett nytt minne. För jag råkade titta upp och se den stjärnklaraste himlen jag någonsin sätt. Tillslut står vi där alla fem och tittar rakt upp i himlen. Den var nästan lika fin som känslan att jag stod där med mina bästa vänner. Vi är asfalltsblommor i vanliga fall och nu tittade vi på en stjärnklar himmel som jag sent kommer glömma.
För det var den sista sommardagen.

Låt mig drömma fina drömmar igen.


Klockan är 02.00, har precis släkt lampan och försöker tänka på något fint.
Klockan är 02.40, det fungerar inte så jag sätter på tvn igen. Tittar på smålandsnytt. Ointressant. Klockan är 04.00, dricker vatten. Stänger av tvn och går på toaletten. Sätter mig och tittar på vattenkranens vatten. Det brukar lugna mig när jag är stressad. Klockan är 05.00, går till köket, hämtar mer vatten. Ser att dn har kommit, får ångest av tanken och vill sova.Klockan är 05.30, somnar tillslut.

Det jag vill säga är att jag inte fortfarande kan sova.
Plus att jag gjorde om bloggen idag, den blev mer lyckad än min nattsömn.


I don't know what I can save you from.


Jag är inte den bästa på att skriva just nu.
Mår inge bra, har ångest för att jag trampar på en killes hjärta och lyssnar på  Kings Of Convenience – I Don't Know What I Can Save You From (Röyksopp Remix).


The Smiths - This Charming Man


Ikväll ska jag ha drinkkväll med mina älskade flickvänner (bästa vänner) för att senare åka in till stan, gå på ace och dansa tills mina fötter gråter blod och det bästa är att jag kommer få träffa min älskade vän som varit i venezuela i en månad också. Det är sånna här lördagar jag vill att hela året ska bestå av och ja hoppas att min rödhåriga dröm är där ikväll.

Tired


Flera nätter i rad har jag bara legat och lyssnat på klockan. Den blir tre, den bli fyra och någon gång runt fem somnar jag. Varför vet jag inte, för jag har inte särskilt mycket och tänka på. Jag är inte ens särskillt deppig längre heller. I vanliga fall bruka jag ge en kvart åt att tänka på något fint minne, kärleksvänliga tankar att börja min skönhetssömn med. Men senaste nätterna har jag vara kunnat tänka på hemska saker. Försökte tilloch med dricka varm mjölk igår natt, men började gråta för det var så äckligt.

Här är ett foto på några fina kor i brighton iallafall. Tolv dagar kvar.


Medan jag väntar på ett svar, ska jag kyssa ditt hjärta i kras.



Ph unknown


Musik


Det är kallt, min näsa rinner värre än niagrafallen och jag känner att förskylningen är påväg. Här har ni en fin spotify lista: Fint


Bank Robber


Ungefär såhär känner jag mig nu.

Brighton rain

Följ min blogg med bloglovin

 
Unknown

Ett försök


Imorgon ska jag ha en hel dag för mig själv, eller jag ska bara göra saker som jag tycker om. Ska fota, baka scones, dricka te och sedan fota igen.

 Igår pratade jag med min jättegamla kärlek, ni vet han med rött hår som jag skulle kunna offra mitt eget ben för att bli kär i. Men vi blir ju aldrig kära i varandra igen. Men vi sa att på lördag ska vi ge det ett försök. Ett sista försök, jag vet precis vad jag ska ha på mig, precis vart vi ska ses osv. Ett försök för kärleks skull helt enkelt.


unknown picture

Söndagsfint


Här är en låt, en cover på världens finaste låt. Egentligen tycker jag inte om covers, men den här var fin. Söndagsfin. En sådan låt som hör till när man krypit in under ett hjärtmönstrat täcke med en stor te kopp.


Fredagsfrälsning


Ikväll ska jag bli frälst. Ännu en gång av thåströms ljuva musik vid mitt röda lilla köksbord, i sundbyberg. Det är fredags känsla i luften.

Och om 19 dagar åker jag till England, igen.

Lua





En syster, en hund.


Julafton på södermalm.
Släkten samlad framför thåströms nya live cd.
De pratas minnen, förhoppningar och framtidsplaner.

Min faster frågar min farfar om det känns tomt att fira jul när hans syster precis gått bort. Min farfar, en penisonerad, iskall polis  svarar att han har sätt så mycket död i sitt yrke att han tog det naturligt. Det blir tyst, alla undrar hur han kan hålla det inne. Att sitta oberörd när man pratar om hans syster, hans syster som dött för inte länge sedan.

Några minuter senare frågar min faster igen, fast denna gång om våran hund som dog. Då fick min farfar tårar i ögonen, för första gången på jag vet inte hur länge. Min farfar som alltid ska vara iskall, han satt i den röda fotöljen tårögd. Det var så sorligt att det blev fint.

Ingenting gör mig


Igår dansade jag till fin indiemusik, tittade på en kille med världens finaste hår och log enda tills jag somnade. Idag lyssnar jag på thåström iklädd en vit jättekofta, läser en bok på fem hundra sidor och dricker te. Känner mig gammal.

Ett nytt år


Tvåtusennio är slut och ett nytt år har börjat. Jag känner redan nu att det här året kommer läka mina sår, allting kommer bli bättre.

Min nyårsafton var den finaste nyår som jag varit med om. Jag var tillsammans med mina bästa vänner, drack champange och sjöng för att året var slut. Det var så fint att det blir ett riktigt minne, jag kommer minnas det här när jag blir gammal. Jag kommer minnas då vi satt och sjöng die mauer vid mitt köksbord. Jag kommer minnas hur jag satt i en taxi på tolvslaget. Jag kommer minnas allt. Varenda sekund. Tack vare mina fina vänner.

RSS 2.0