Ett dygn i borlänge på peace&love.

Förra året svor jag att aldrig åka dit igen, men vad gör man inte när mumford n sons kommer och man får se wolfmother + regina spektor live gratis. Så vi tog tåget till borlänge torsdag morgon klockan 07.00. Vi hade ett dygn framför oss i borlänge, utan boende. Vi började med systemet, en taco buffe i stan och sen låg vi bara i gräset i ett par timmar. Fick kompisar, blev fulla och gick in på festivalområdet för att mysa till regina spektor. Hon var duktig och väldigt söt av sig.

Sen åt vi pissäcklig thaimat som smakade aromat för 70 kr. Slängde den på marken i ren protest efter 2 vårrullar. Vi köade till öltältet, köade till ölen, köade till mumford and sons och ja där lite till höger om scenen skulle jag bli lycklig igen. Dom var magiska live, precis som förra gången. Men den här gången förstörde publiken de första fem låtarna med deras otroligt dåliga taktkänsla och dåliga sångröst. Varför vill man skrika med i låtarna så högt att man inte ens själv hör vad dom sjunger? Allsång i all ära är underbart, men inte fjortissång/skrik. Jag är så glad att jag såg dom på wayoutwest för något år sedan, utan en rutten publik.

Sen gick vi runt, köade vart vi än skulle, käkade en hamburgare och tittade på enter shikari. Jag ville bara se wolfmother och åka hem egentligen. Tillsist var det dom!  Och gud vad dom var bra. 90 % killar i publiken, så inga fjortisar (tack) och jag dog lite till varje låt. Det var svettigt, brutalt och helt fucking jävla underbart. Vill se igen!!!

Efter ölade vi till Veronica Maggio som jag hade brutalt låga förväntningar på efter förra året då hon sög hästballe. I år var hon liiiite bättre, men inte mycket. Henne ska man se på ett litet ställe, inte med 50 000 andra människor som bara skriker. Hon har blivit för stor helt enkelt. Efter henne började väntan på att åka hem. Först sov vi på gräset, sen på två stolar var, sen i en trappuppgång då det blev för kallt och tillsist på golvet vid tågstationen. Jag har nog aldrig frysit så mycket i mitt liv eller känt mig som en lodis. Totalt däckade iallafall på tåget hem. Sammanfattning: P&L har blivit för stort för deras egen skull. Inget mig emot att ha 50 000 pers där, men se fan till att ha plats för personerna då. Vem vill komma på en spelning utomhus där det står fullt på skyltar? Idioter...

Så här såg det iallafall ut lite.

VCR

Andades för första gången på länge i torsdags. Andetag utan stress och måsten. Jag blir så lugn när jag är på landet. Öppna dörren på morgonen och krypa tillbaks i sängen. Titta ut på gräset, skärgårdsvattnet och halv sova till lövsången utanför. Vi åt midsommarlunch, sjöng vi är på mefjärd sången och skrattade åt gamla bilder på mig som flintskallig 2 åring. Mormor berättade samma historier som på varje midsommar, men det hör liksom till. Hon berättade om när farfar kastade kottar på lillhusets tak när farmor låg och sov en midsommarafton för 18 år sedan. Gud vad jag saknar honom och på tisdag skulle han ha fyllt 73 år.

Igår kom jag iallafall hem till hornstull för att vara kattvakt åt pappas katt. Tjejerna kom över på en box vin, alla blev kalas och vi vinglade vidare till puben. The irish man jobbade och tittade på mig tills jag gick. Smsade och frågade varför han ville ha mitt nummer om han aldrig skulle säga något. Fick ett sorry, and he thought the age difference was a problem. But he's still into me. Några fina sms senare, ett gonatt och en känsla i magen så somnade jag rätt fint ändå.

Livet...

Shelter

Igår mötte jag upp pappa på flyt i gamla stan för att ta en öl. Hamnade tillslut i en båt full med bajare och bob dylan fans vid kajen. Fick komplimanger för min musiksmak och skrattade tills klockan började närma sig sju. Då var det dags att gå till Södra teatern för att gå på Dag vags hyllning av stig vig. Pappa berättade hur han hade lyssnat på de där låtarna när han var lika gammal som mig och jag märkte att han blev lite rörd när han stod där med mig. Det var en trevlig kväll!

Thåström igår.

Hultan <3

Nu är blogg dödaren nr 1 tillbaka ifrån världens bästa hultsfredsfestival. Är så lycklig i själen att det inte är sant. Jag har vaknat till jonny cash - walk the line, sett the cure tills klockan blev 03.40, skrikigt mig hes till Noel gallaghers - don't look back in anger, dansat mig till träningsvärk i rumpan till gorlliaz sound system, stått längst fram på kasabian (bästa jag sett), ätit thaimat varje dag, stått brevid Ian brown från stone roses, druckit för mycket vin, skrattat tills jag gråtit av lycka och shottat polkagris vodka framför M83. Ja, jag är lycklig nu. Här kommer en liten bildbomb på lyckan i sin helhet. Kolla liksom kasabian bilderna <3

Och nästa torsdag åker jag till Peace & Love för att se Mumford n sons, bästa hultan som fixar det med. Åh.


Sick of being sick.

Hej min blogg suger.

Jag är hemskt sjuk just nu, tappat rösten och har legat i sängen sen i torsdag. (Första gången ever som jag är trött på min egen säng) Har tusen saker att göra, bland annat börja på nya jobbet vilket jag inte kan eftersom jag är mer död än mänsklig just nu och så måste jag köpa massa saker till hultan också. En vecka kvar.

Dör stressdöden ifrån min egen säng och jag kan inte göra något förutom att hostattacka lite till...


Hjärnkaos.

+
Kursen är slut och nytt jobb på måndag.
Tog truckkort idag, vilket är årets skämt men jag tog det.
Jag är fin i mitt korta ny färgade hår.
Om 12 dagar är jag på hultsfred.
Bor på söder nästa vecka, åh älskade köksbord och thåström tavlor.
Tv serien Girls. Älskar den.

-
Blir dissad av the irish man och förstår inte varför? (det var ju han som raggade på mig?? haha) Funderar starkt på att gå förbi puben bara för att visa att jag inte bryr mig fast jag såklart gör det. Hej jag är 13 år igen. Nej men måste ju visa att han missar något och kanske dricka en-två-tre strongbow för att ignorera honom.
Får aldrig tid att träffa den andra bartendern. Nackdelen att träffa bartenders kanske? Han jobbar när jag sover och jag känner mig ännu mer dissad av världen.
Trött på folk som inte ser att de behandlar folk som skit. Lite mindre trött på folk som bara tar skit utan att säga ifrån.
2 av mina favoritklackskor har gått sönder.



Heeeej. nu har jag klagat av mig. Kan lugna er med att säga att det inte hjälpte ett dugg!


RSS 2.0