Ready for a trip to brighton!!

Packat och klart, halv 5 imorgon åker vi till arlanda. Halv nio är jag i mitt älskade england igen. Tillbaka den 1 augusti!


Breezeblocks

Jag är tre nyanser brunare, fjällar i pannan och är lyckligare än någonsin. Igår fick jag beskedet om att jag har fått ett 6 månaders vikariat som antagligen kommer bli förlängt. Och jag börjar såfort jag kommer hem ifrån Brighton. Nu kan jag njuta av tio dagars semester och bara leva livet utan ångest. Inga mer skitjobb.

1. Det kommer vara 30 grader varmt i brighton nästa vecka. HEJ strongbow på stranden i bikini. 2. Solar på bryggan i skärgården. 3. Åka vindöga till landet. 4. Torsdagens middag, 5 aborrar, 2 sik och 2 flundra. Livet är jävligt nice alltså. Vill åka till brighton nuuuu! Men får vänta tills tisdag 07.05.


Let's go to brighton and find some trouble!

Klicka på bilden för att höra min brightonlista. En vecka kvar!! Men innan dess åker jag på en minisemester till skärgården!


En vecka.

Jag har typ semester till i augusti så just nu är jag överallt och ingenstans. I måndags åkte jag och släkten till landstället i gävle för att äta massvis av jordgubbar, grillat och kantareller. I torsdags förlovade sig min pappa och jag har aldrig sett honom så lycklig. I fredags drack jag rödvin och tyckte om det (vuxenpoäng).
Och igår var jag på grillfest i enskede med fina vänner och ägde sönder killarna på texas holden. En otroligt rolig kväll alltså. Lite såhär har det sett ut:

Kantareller på tomten, inte helt fel.

Pappa trotsade regnet och grillade under parasolet.

På grillfesten igår skålade vi tusen gånger om, sen drack jag jack daniels och tyckte om det.

:D

Jag har glömt att berätta en sak för er. Nästa tisdag åker jag till Brighton igen.
I åtta fantastiska dagar. Längar sååååååååååååååååååååååååååååååååååååhär mycket.


Thumbs up

Igår hade vi bokat bord på lasse i parken. En underbar sommarkväll med god mat, dryck och världens bästa familj. Skrattade åt livets hemska och fina stunder och tittade upp på högalidskyrkan när vi skålade åt farfar. Det är i den minneslunden han vilar. Vid tio tiden promenerade vi hem farmor och gick vidare till southside. Där sjöng vi the clash och drack guinness. Vi stängning gick min familj hem och jag åkte vidare till medis för att ta en drink. Riktigt bra kväll! 

Min bästa farmor och pappa på lasse i parken.

Love.

Idag sätter jag på mig min finaste röda prickiga klänning och beger mig till söder för att träffa min bästa faster och fabror. Sist dom var hemma från brighton var liksom på farfars begravning och då är det inte lika lättsamt som det brukar vara. Det blir picknick, vin och massor av fina pratstunder på bred engelsk dialekt.
Och om allt går vägen åker jag dit om några veckor för att leva lite extra. Brighton cravings går liksom inte att förneka, hehe. Här är dom <3


Stockholm.

I onsdag körde vi en afterwork i rålis med rosévin och vattenmelon. Solen sken plus att det luktade grillat från alla håll och kanter. Nu kan vi konstatera att den riktiga sommaren har kommit till stockholm. Vi satt där några timmar tills solen började försvinna bakom träden, då tog vi en promenad till gården och skrattade tills oss en varsin öl. Det är sånna här simpla oplanerade kvällar som oftast blir dom naturligaste och bästa. Ikväll ska jag dansa ännu en oplanerad gång.

 










Game of thrones.

Jag såg precis hela säsong 2 av game of thrones, åh det är så satans bra. 10 timmar utan paus, förstå hur spännande det är då?

Neon moon.

Igår mötte jag upp massa gamla klasskompisar ifrån gymnasiet på skinnarviksberget. Drack champange i solnedgången tills det började regna, så då sprang vi till den irlänska puben i hopp om den irlänska mannen. Han var inte där, men en strongbow blev det iallafall tills i väntan på att regnet skulle sluta. Efter det hamnade vi på debaser, dansade i någon timme och mitt blodsocker gick åt helvete. Kramade dom andra hejdå och promenerade hem genom knivsöder, hem till pappa.

Glömde totalt bort kameran igår, så här är den enda bilden från igår. På lina.

RSS 2.0