Lemonworld.

Idag var det väldigt lugnt på jobbet, vilket resulterade i för mycket kaffe och att jag vet allt onödigt om alla på facebook. Men jag måste erkänna att det är väldigt mysigt att jobba som receptionist, iallafall där jag är. Vid fem tiden var det dags att larma och möta tjejerna för en snabb middag på ett fik vid odenplan. 

Vi hörs när det finns något intressant att skriva om.


Famous angels never come through England.


The limit to your love.

Igår hamnade vi på Bishops arms och drack guinnes, strongbow och whiskey (ja, jag börjar lära mig tycka om det). Det var fint och idag har vi julpyntat hemma eftersom det är första advent, dock är det helt sjukt att det är tio plusgrader ute. Imorgon ska jag jobba som receptionist på ett ställe med dresscode, måste ha svart kjol eller kostymbyxor, vit topp och kavaj. Herregud. Här kommer lite bilder ifrån helgen.


All this and heaven too

Ikväll ska jag ut med mina vänner och dricka vin för att behandla stressen i mitt huvud just nu. Att vänta på besked om sitt livs kanske största jobb är inte att leka med. Men det är väl därför vin, klackar och ormskinsmönstrade kläder finns? Det tror jag iallafall, hehe.

En suddig bild på hur jag ser ut idag med min mobilkamera (är inte så ledsen som jag ser ut).

Lyssna.



Nouvelle vauge - Guns of brixton (The Clash cover)


.

Nervositeten när han säger ordet älskar,
i samma mening som mitt namn.

Vi är som Bombay Bicycles Clubs låtar,
ivriga och beroendeframkallande.

Man vet att låtarna är speciella och sårbara.
Så vi lyssnar bara på dem ibland. I säkerhet.

Jag försöker att lyssna på dig,
men är för upptagen med att känna hur det känns.
När hela kroppen bara försöker ta in att du finns där.


Nervösa funderingar om morgondagen.

Jag ska på en jävligt fet arbetsinterljuv imorgon bitti. Klockan 10.00 i tekniska sker besluten om jag ska få ett heltidsjobb som juristassistent och jag lovar er massvis utav glädjetårar om det går vägen. Jag behöver verkligen det här för att kunna börja om.  (Håll tummarna för mig)

Glädjen i att inte orka bry sig riktigt.



(man kan ju fan inte tro att jag är tjugo år, haha)

Födelsedagspresenter.


animator gif

1. Diana kameran ifrån urban outfitters, med bok.
2. Min nya mobil, så söt.
3. En present till mig själv, världens finaste prickiga klänning.
4. En bok om alla krigsfilmer som gjorts.

Varför man vill dansa en måndag liksom;



Pappa.

På tvn sjunger Laleh rätt fint, vi kollar på så mycket bättre och dricker kaffe. Jag och pappa. I bäddsoffan. Med varsin stor kopp kaffe.
När programmet tar slut byter vi till vem vet mest, skrattar åt pappas gamla kompis som är programledare. Åt hans fula glasögon och åt någon som svarade tennis när det var en fråga om kortspel. Och ungefär då, när jag och pappa skrattade som högst insåg jag hur mycket jag saknar honom. Speciellt våra vardags situationer, såsom att titta på tv tillsammans och bara vara vi och det var så fint att få känna det igen.

Tack pappa, just för du är världens bästa pappa.
Och för att du gav mig världens bästa musiksmak på köpet, när jag föddes.

Happy birthday.

Igår hade jag nog en av mina bästa födelsedagar någonsin och allt tack vare mina kära vänner plus lite för många strongbow. Vid 6 tiden började folk trilla in för att äta min special maträtt; svampsås och pasta. Alla blev proppmätta så vi körde lite paket öppning. Jag fick en analog diana kamera, en orange och resten får ni se imorgon. Lite hotshots, skratt, champange, allsång och tre timmar senare var vi äntligen påväg till debaser. Där dansade jag med britter tills fötterna dog och de andra var tvunga att gå hem. Följt av röda linjen, hem till pappa i hornstull och lyssna på musik till klockan blev halv fyra på morgonen. Så idag är jag nog så död man kan bli, men vi hörs!

Bilderna är tagna med min nya olympus <3 älska att jag inte behöver redigera.


20 fucking år.

Vaknade av presenter i sängen blandannat en ny mobil: en vit xperia mini som faktiskt var riktigt bra. Snart kommer mormor hit för mer kalas och ikväll kommer alla mina fina hit på pastamiddag. Följt av för många strongbow och debaser slussen. Åh, jag älskar att fylla år.

Bild från min 19års dag.

I en handflata kan du se allt du aldrig sett.



Är smått kär i min nya kamera och art effekterna på den. Alla bilder ser nästan ut att vara tagna i en analogkamera. Älska!!

Pictures of you. (Den nya kameran är numera min)


Fint.

                       


--

Jag fyller år om tre dagar och min äckliga förskylning vill inte ge med sig. Utan den blir typ värre istället??!! Därför ska jag smita in på vårdcentralen och gråta lite om en timme, förhoppningsvis slipper jag allt som har med nålar att göra. Fyfan, lite antibiotika istället tack.
Update: Hej elin, du har ett virus och är numera 150 kr fattigare. Nödvändigt...

Lyssnar på Alice in chains - check my brain.

Oh, oh-oh I got a love that keeps me waiting.


My future husband:

är en Olympus E-PL1 + 14-42, som jag beställde hem idag, får den om ca 3 dagar. Har länge övervägt den nya nikon j1 kameran, men kände att den här var mer värt pengarna. Plus att då har jag råd att köpa en lite söt analog diana kamera ifrån urban outfitters också.

Jag måste ju kunna dokumentera mitt tredje decennium här i världen, hehe.


V-ringade klänningar och mörkröda läppar.

Måndagen är slut och jag är ett leende rikare. Hittade nämligen en fin klänning på stadsmissionen för en hundring och fick paket på posten också. Ifrån min finaste faster som bor i Brighton. Fick världens bästa foundation, läppstift osv så nu är outfiten till 20 årsdagen är klar!



Folk krymper i mina ögon, medans jag själv växer och blir starkare.

Det var längesen dramat var och knackade på min dörr. Nej, förra helgen var det väl. Men problemet är nog att man slutar reagera tillslut, när en kille ringer och tigger om förlåt och man får höra att en vän nästan hoppade in i en taxi med honom efter att jag gick därifrån gråtandes. Det är rätt hemskt att jag inte känner så mycket för det här, inga tårar för svin som han eller orken att fråga vad fan hon tänkte med när hon var påväg in i taxin. Antar bara att det är jag som har vuxit och förstått att folk som dom inte är värda att slösa tid på.


Mitt hjärta vill gärna:

Hångla till The Cure, lära sig dricka whiskey och fotografera en manlig rygg.


Idag är det 11/11-11 och min lillebror fyller 17 år.


Grattis även fast du är förjävlig mot allt i världen ibland <3


Månen kommer fram och natten drar i ögonlocken.



Mmm.

Känns lagom bra att jag inte har fått i mig någon mat idag och ska iväg på mongolisk buffé ikväll. Ignorerar febern, ber magen att snälla få tillbaka aptiten och åker till stan för att fira en av mina finaste vänners 20 års dag. (Anser mig vara en bra vän oavsätt om jag smittar alla).

3 saker att göra när man är utråkad/sjuk.

1. Leta efter ny musik på spotify är nog en av mina favoritsaker att göra. Brukar lägga till personer som tex. Luke Lewis som är editor för tidningen nme. På så sätt hittar jag ny musik, massor av bra listor och massor av bra band som inte sverige har upptäckt än.



2. En annan favoritgrej är att kolla makeup tutorials på youtube för inspiration till att kanske inte alltid ha en fet eyeliner och brunsotade ögon. Tjejerna på pixiwoo är superduktiga, men även Lisa Eldridge och Michelle phan är favoriter. Dom ger enkla användbara tips också!



3. Som dotter till två kockar är jag rätt mat intresserad och älskar att pröva på nya rätter. På The kitchn kan man hitta allt möjligt och det är omöjligt att inte bli sugen att ställa sig i köket när man har klickat runt ett tag. Kolla bara bilden här nedanför liksom, hur gott ser inte det ut?


Silvernaglar och feber.

Älskar att jag från ingenstans fick pissont i halsen och feber. Jag som har skrytit med att sist jag var förskyld var innan midsommar.


Under huden skriker världen att något måste hända.

Det kryper under huden på mig, kreativiteten kommer inte ut. Den är inlåst bakom lås och ångest. Texter har alltid varit mitt sätt att bearbeta saker, men nu sitter dom bara fast i fingertopparna på mig. Jag behöver åka iväg från allt typ, bara för några dagar. Men jag vet inte vart.

I lördags släcktes mitt sista kort av närhet, han hookade med min bästa väns lillesyster. Framför mina ögon. Och nu är jag ensam, även fast jag vet att han är ett svin så känner jag mig lite tom. Vid fyra tiden lämnade jag min egen fest, lite tårögd och gick hela vägen hem. Förbi kyrkogården, log lite när jag såg alla tända ljus och grät lite mer. Jag hade ju haft en riktigt fin kväll men känslorna var lite all over the place.

Idag känner jag bara att jag måste ta tag i saker. Kapa banden med svinet, älska mina vänner för dom är det finaste jag har, städa mitt rum, söka jobb, promenera och fotografera. Det är bara jag själv som kan göra det som behövs och vi får hoppas det går bra.

Tre bilder, en måndag.

1. Bulgur sallad, vitlökssås, teriakilax och inlagd citron gurka. 2. Mamma har köpt fina rosa vita blommor. 3. Det är en mörk måndag.


Festen tog slut och idag är jag död.

Gruppbilden från förkröket blev rätt lyckad.

Dance, Dance, Dance!

Silvernaglar, lösögonfransar och en lila dröm som sitter perfekt på en hundrasjuttio centimeters kropp. Svarta klackar till det och sms som redan har börjat trillat in "får jag ta med mig den och den". Ikväll är 80 års festen och jag ska bara må underbart tills natten blir morgon.


Dagens beroende:



Det snurrar i min skalle.

Kaoset i min hjärna just nu är inte nådigt ska jag säga er. Imorgon börjar jag på ett nytt jobb också, så jag försöker hinna med så mycket som möjligt idag inför festen blandannat stryka klänningen, fixa det sista med våran feta musiklista: här och ja. Massa grejer. Inväntar ett sms ifrån systemet också om våra cider som vi har beställt har kommit: engelsk cider, mums! Jag är iallafall sjukt taggad och danspeppad.

- Juste idag spelar Calvin Harris på Amba, det suger att jag inte kan gå.

RSS 2.0