Fred och kärlek i en vecka, eller?

Jag säger hejdå igen, är tillbaka om en vecka när festivalen är slut. Jag lovar jättemycket bilder när jag e hemma!
(langar en bild ifrån Foo fighters på stadion)
 

Midsommarnätter och rosiga kinder efter solen.

Nu är jag hemma igen efter en kortweekend på landet, kan faktiskt påstå att jag är utvilad trots att vi var uppe tills det blev ljust imorse. I torsdags tog vi det bara lugnt, drack lite vin i bastun och badade i det kalla vattnet. Men igår hände det mer grejer, då var det midsommar lunch med grannar, nubbevisor, gitarrspelande, frukost på altanen, dans på bryggan, nattbad och massor av vin. Idag har vi dock bara åkt båt, hängt på ängen med resten av ön och åkt hem. Dags att packa upp, tvätta och imorgon blir det stor packning inför festivalen. Jag är supertaggad!

Jonas spelade på en gammal gitarr, det var fint.

Här är min mormor och hennes man björn.

Min finaste vän Jessica skrattade lite och jag smygfotade.

Malin & Jonas smygpussas bakom nubben och lite blommor.

Jonas bar alla någongång den här helgen, nu var det malin när vi skulle plocka blommor.

Vi åkte båt också.

Åt massor av ost & kex för att inte svälta ihjäl nästa vecka på festivalen haha.

Jag och Jessica vid midsommarstången.

Jag älskar kvällsljustet i skogsbrynet vid stranden.

Vi badade även fast det bara var 13 grader i vattnet.

Och drack självklart massa godheter, fast snapsen vaar inte god.

Jag hittade ett ballt spindelnät på berget.

Här är min mamma och Jonas.

Och tillsist en bild på mig på ängen.

ph:jag

&

Killevippar iväg till landstället i skärgården med lite släkt & vänner, är tillbaka på lördag kväll någongång! Puss


Fucking awesome. (Hängde på stadion & såg foo figthers)

Biffy Clyro var först ut och Simon Neil (sångaren) stod utan tröja och i flottigt hår precis som jag kom ihåg han. Såg nämligen dom i Brighton för något år sedan och det var ju en helt annan stämmning om man ska jämföra med idag. Men det är nog vårat fel, svennepubliken och deras handklappningar. Nu tänker ni säkert men du är ju en av dom där svennarna och ja det är jag väl men spelningen i brighton var fortfarande dubbelt så bra drag på än den idag. Där stod folk på sina sittplatser, slängde öl överallt, hade moshpit och hoppade upp på scenen. Men så var det inte idag, men Biffy är jävligt bra på scenen, har olika sorters låtar osv. men vi drog nog ner dom lite i förväntan inför David Grohl tror jag. Biffy är ett band som inte borde vara ett förband helt enkelt.

Band of horses: lalalalalalala (5 likadana låtar) no one's gonna love you lalallalalallala (5 till tröga låtar) the funeral. Slut. Jag hade höga förväntnignar på dom eftersom jag gillar några låtar men inte har hört mer, men nu kan jag säga att jag inte är nyfiken längre. Jag kommer fortsätta lyssna på dom två stycken jag gillar, dock endast dom.

Sen var det äntligen dags för Foo fighters att komma ut på scen och göra sin grej som dom alltid gör. David Grohl kan typ inte göra ett dåligt uppträdande, han sprang, han skrek, han sjöng, han jammar med Taylor Hawkins (trummisen) som för övrigt är en av dom bästa i världen enligt mig. Men Grohl, vilken underbar människa alltså. Han dansade till&med lite till låten catwalk, den där otroligt fula låten från typ 80 talet. Så i två timmar satt jag på ett staket för att se scenen bäst och bara njöt, skrattade & sjöng med i alla underbara låtar. Bäst var absolut White limo som nykomling och sen såklart alla klassiker men dom visste man ju skulle vara jättefina som vanligt.


ph: rockfoto

Efter regnet kommer regnbågen.


ph:jag

En liten sak som kan ge andra hopp.

Idag anmälde jag mig till donationsregistret, det känns bra även fast man inte vill tänka på att man någongång kommer att dö. Jag tycker nästan att det borde vara obligatorisk för alla människor att donera sina organ när man dör. Förstå vilken skillnad det skulle göra för alla som väntar på kanske en njure eller ett hjärta.

Här kan ni också göra det.


I am a volcano.

Och regnet bara öser ner... Jag hoppas innerligt att det inte regnar imorgon när jag ska rensa ogräs på jobbet, lär ju bli ännu mer förskyld då. Nu har jag iallafall köpt mat, brassestol och festivalprylar med Lisa, så den delen är nästan klar. Saknas bara boxvin, en platta cider, en limpa och packa sen är jag redo för borlänge.

En bild ifrån picknicken i tantolunden.

Okej, behövde bara klaga lite.

Vuxenvärlden tar över mig och jag står med hundvalpsögon i väntan på att få bara vara. Jag är så trött på stress, min mail, arbetsförmedlingens idioter, att lönen inte kommer när den ska och hur jag ska hinna med allting innan festivalen. Min plan för nästa vecka ser typ ut såhär: Jobba 07.00-16.15 varje dag, foo fighters på stadion, hinna till banken, hinna till arbetsförmedlingen (med deras öppettider & mina arbetstider???), köpa mat till p&l och midsommar, åka till skärgården på torsdagen, komma hem på lördag kväll, tvätta, packa och sedan åka till borlänge. För att avsluta det hela är jag förskyld som ett as och lagom deppig, spola fram tiden till på torsdag! Tack.

Fin låt och riktigt fint omslag (klicka på bilden). Tack för gulliga kommentarer btw.

Blinding

Jag gick hem tidigt ikväll och tjejerna fick göra stan utan mig. Vi hade iallafall tjejmiddag och den såg ut lite såhär.







Tantolunden.

En stressig morgon och jag gick till jobbet med uppsvullna röda ögon. Trött sa jag till kollegorna, ledsen var anledningen. Min käre vän förträngningen kom väl till hands och jag lyckades överleva åtta timmars krattande i en rabattjävel. Efter jobbet åkte jag till tantolunden för att fira min pappas tjejs födelsedag, vi var runt femton personer som drack champange och åt kycklingsallad. Ett fint avslut på en rätt så jobbig dag för mig, kan inte förstå det där med döden. Eller vem kan det egentligen, iallafall ingen som aldrig har varit med om den. Nu ska jag sova, puss.

Hoppas hundhimlen är fin.

Det är läskigt att allt bra kan vända så fort. Att all glädje kan rinna ur en under ett telefonsamtal med pappa. Idag på dagen så visade jag mina kollegor på jobbet vilket fin hund jag hade som bakgrundsbild. Idag när jag kom hem så har jag ingen hund längre. Våran finaste hund är borta och jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag orkar inte riktigt.


We're half-awake in a fake empire


ph:jag

Lillebror, bli aldrig som jag när du blir stor.

Ikväll så hade min lillebror bal och han var väldigt stilig i skjorta, väst och kostymbyxor. Så här såg han ut!



ph:jag

Måndagslista

Hur lång är du? 169 cm tror jag.
Vad vill du bli när du bli stor? Dela med mig av det som jag är bra på. Vet inte än precis.
Vad pluggade du? Media med inriktning fotografi och grafisk design.
Vilken hårfärg har du? Rödbrunt.
Vad tycker du om för smink? Jag gillar fokus på ögon eller läppar. Brunsotat helst.
Har du haft sex senaste månaden? nope, köper skor istället haha.
Vad har du för färg på dina underkläder just nu? vit.
När var du senast kär?  Förra sommaren.



Vad har du för planer i sommar? Jobba, fira midsommar i skärgården, P&L, Wayoutwest och Brighton.
Vad ska du jobba med? Sommarvikarierar som trädgårdsmästare = rensa ogräs.
Bästa festivaloutfiten? Shorts, oversize linne/tshirt, converse, hatt, wayfares och röda läppar.
Vad är det finaste du vet? Skratta med mina vänner runt ett bord med lite vin och cigaretter.
Framtidsplaner? När allting är lugnt hemma och separationen är klar då ska jag flytta till Brighton. Och jag ska börja skriva igen, vet inte hur många utkast jag har här på bloggen som jag inte vill publicera än. & en tatuering.



Vad är det viktigaste du har lärt dig i livet? Att människor kan göra fel, att man måste kunna förlåta för att inte begrava sig själv, att förtränga bara gör saken värre och att dom finaste personerna i ens liv finns där oavsätt vad.
Vad använder du för skor? Klackar, converse och ballerinas.
Är du intresserad av någon nu? Smått, men misstänker att det är min hjärna som spelar mig ett spratt.
Vad ser du fram emot? Att pussas i ett tält med min första kärlekshistoria på P&L.
Favoritcitat? Cut your losses, shoot the poets.
Favoritfilmer? Pearl Harbor, Saving private ryan, This is england, Juno & Green street hooligans.
Favoritserier? Inbetweeners, Skins, The Pacific, How I met your mother, Greys Anathomy & Band of brothers.


Att lyssna på sommaren.


(Klicka på någon av bilderna)


Livet.

En oklar packlista inför P&L. Sena nätter på sommar i sommriga klänningar. Blickar som tittar och jag skakar mest på huvudet. Serenades i hörlurarna på tunnelbanan. Krattar ogräs på jobbet tills armen går sönder. Har så manliga kläder på jobbet att jag jämt numera går runt i klänning på fritiden. Foo Fighters spelar på stadion om elva dagar. Om tolv åker jag till skärgården för att fira midsommar. Om 16 åker jag till borlänge. Skadeglad över att min gamla lover spydde på sin syrras mottagning inför alla. Skadeglad för att alla par går upp märkbart mycket i vikt efter att ha blivit ett par. Min lön är spårlöst försvunnen och skulle ha kommit för ett bra tag sen. Btw dom vidriga skalbaggarna i mitt rum are back. En meningslös sammanfattning av mitt liv.  Hakuna Matata!


Birds.

Första dagen på jobbet är avklarad och ja det var helt okej men är helt slut nu. Att rensa ogräs från 09.00 - 16.00 i en limegrön pikétröja (spyr av färgen) är ingen hit, men fuck det är pengar och mer erfarenhet så jag får stå ut. Men en sak är säker, jag kommer aldrig bli trädgårdsmästare! Efter jobbet kom Malin över för kaffe och middag på ballkongen. Det var mysigt och något som är ännu mysigare är att jag slutar klockan 12.00 imorgon, puss!


Hälsa till satan, vi hörs!

Idag regnar det som bara den och det är faktiskt rätt härligt eftersom det fortfarande är varmt i luften. Det är även min sista lediga dag på ett par veckor, så har njutit på ballkongen med kaffe och lagat thaigryta som blev jättegod. Snart ska jag iväg med min lillebror och köpa hans balkläder, hihi ska bli så roligt att se han i kostym.

Fotade lite på ballkongen i brist på annat:




ph:jag

I'll pretend that you were just some lover.

Jag fick precis ett roligt besked om att jag ska få jobba fram till midsommar, vilket betyder: hej brighton och wayoutwest för att se thåström mm. Jag har haft feta brighton cravings på senaste tiden, så det var ju passande!

Jag och Sinika utan för min fasters hus i Brighton.


Musik

Timbuktu - Resten av ditt liv


Serenades - Birds


Brunbrända armar och fina vänner.

Idag hade vi först picknick i kristineberg och badade för första gången för iår. Jag var den enda som badade längre än tio minuter iallafall, men men jag är som jag är. Sen drog vi till sumpan för att gå på det årliga nationaldags firandet och vi kom precis till Thomas Dileva haha. Han är ju lite udda men rolig. En fin dag iallafall!




Jag vet vem jag är när jag är hos dig.


ph:jag

Arctic monkeys - Love is a laserquest.


Fin frukost i fönstret.



ph:jag

Bilder från igår.

Vi drack rosé medans vi lagade maten och rensade tusen jordgubbar.

Efter maten var det dags för drinkarna, som var lite för goda för ens eget bästa.

Här är Jonas och Jessica väldigt glada efter några glas.

Malin och Jonas är ett fint par dom. Vi kallar dom mamma malin och pappa jonas haha.

Jag invigde min rödprickiga snyggklänning för iår och sen så sprang vi till sommar för lite dans.

<3

Strawberry daiquiris, rosévin, kycklingsallad och mina bästa vänner ikväll. Fint!

Friday morning.

I helgen bor jag i hornstull för att vara kattvakt åt pappas & hans tjejs katt, det är väl lätt som en plätt tänker alla. Men jag och katter är inte sådär best friends, han har hunnit bajsat på mattan, spytt i pappas skor, rivit mig när jag sov och tjatat sönder mig efter mat. Han är ju jättemysig imellanåt men jag verkar ta fram det värsta i katter -.-

Det är fint att sitta i ett gammalt söder fönster och dricka kaffe på morgonen, bara så ni vet.

Här är Chippy och jag tycker om hans snusfläck på nosen.

Man blir ju förjävla glad när man kollar på termometern och tänker det är sommar nu.

ph:jag


Fortsättning på Jessicas student.

Jessica fick jättefina drinkglas av Malin&Jonas, så alla blev avis.


När mottagningen var slut så åkte vi till ett knökfullt sommar och drack vin. Här är Gabbie.


Här är jag och min bästa vän Sinika.


Här hängde inte jag med på att vi skulle göra fula miner och blev den fult normala på bilden.


Efter att ha druckigt sen fem på dagen kände  vi att vi kanske borde gå hem vid 2. Gonatt.

Finaste Jessicas student

Idag tog en av mina bästa vänner studenten och det såg ut lite såhär! Nu är det dags för mottagning!








RSS 2.0