No light, no light.

  1. Jag mår sjukt illa. Känner bara för att be världen att gå under och återuppstå på lördag när vi har våran fest. Men riktigt så enkelt är inte livet.
  2. Funderar på att köpa en ny man; en söt prostituerad nikon kamera för fem tusenlappar. Har ju ändå inget annat vettigt att lägga pengarna på.
  3. Hatar att känna sig ensam och att den största bristvaran i mitt liv är närhet. Vill dock be alla som säger "du kan bara välja vem du vill, sluta vara kräsen" dra åt helvetet. Jag är inte kräsen, jag vill bara inte ta någon halv söt random bara för att. Been there, done that och så jävla kul var det inte.
  4. Nu mår jag illa igen, så vi kan ju fortsätta den här klagomuren en annan dag.

Klicka på bilden för nya skivan. Så fint.


Halloween en lördag, när man ställde tillbaka klockan.

Igår skulle vi ha haft överaskningsutekväll för lisa och david som fyller systemet idag. Men när vi kom till stället vi skulle till var det stängt utan anledning. Ledsna miner blev fulla miner, förade på wollmars och pratade massa strunt med en ekorre ifrån göteborg på strand.











Vissa dagar som denna har jag:


- Vaknat och ätit bränd pyttipanna.
- Lyssnat förjävla mycket på fleet foxes.
- Tyckt synd om min mamma som fått inflamtion i käken, hon ser ut som en ekorre.
- Köpt glödlampor för hundrafemtio riksdaler, självklart fungerade dom inte heller.
- Åkt till farmor och farfar för att doppa kakor i kaffe med lillebror. Älskade dom.
- Ätit tacos hos min pappa och hans flickvän. Samt lite öl, lite kaffe och thåström.
- Påbörjat min nya utmaning: att börja dricka whiskey.
- Kramade pappa hejdå. Bästa finaste älskade pappa.
- Drack lite vin på nybergs med fina vänner.


Midnight city.

Har spenderat hela dagen med min fina lilla mormor idag, vi gick på fotografiska, lunchade och fönstershoppade på götgatan. Ikväll ska jag på devotes förhandsvisning av filmen In time med Malin, hoppas den är bra. Känns som en rätt fin torsdag om ni frågar mig.

Mina nya höstklackar.


20 års kris. (Fast jag är 19 år i 24 dagar till)

Det känns som alla går och väntar på att livet ska börja. Att man ska hitta kärlekens i sitt liv, flytta hemmifrån och komma på vad man vill bli när man blir stor. Eller nej juste, vi är ju stora nu. Tjugo stora år av mänskligt levande och det är typ nu man måste börja leva på riktigt.

Jag tänker tillbaka på tiden vi låg fulla och gapskrattade på en väns golv en fredagkväll. Den tiden då krogen inte var tillgänglig och den importerade vodkan var helgens bästa vän. Den tiden var så ångestfri och utan pressen på att man måste växa upp. Vi fick göra våra misstag, ha spårade fester och gråta inför mamma någongång på fyllan när hjärtat var trasigt. För jag vet att jag inte är ensam om den här pressen, alla i min omgivning har ju den. 20 års krisen är här och jag är fortfarande bara 19 år. Dock bara i tjugofyra dagar till, sen blir jag stor?

Vad i helvete det nu innebär?? Livet såg ju så bättre ut när jag var 4 år och skjussade hunden Arrack i en barnvagn.


Tuesday, oh no.

Skrivit på kontraktet för lokalen till festen nästa lördag, ätit romantisk middag för två på donken och köpt en ny kjol.

Nej, jag är inte så intressant just nu. Men på lördag ska jag vara vampyr, så då kanske det händer grejer.

Om en apa som dom skickar till månen :(



M83's nya video till låten wait.

Drinking tea and waiting for my life to begin.



My eyes have always followed you around the room.

En söndag, framför nyhetsmorgon, hembakt bröd och en kaffekopp. Utvilad för första gången den här veckan. Klär mig i en tjock rosa kofta, går ut och promenerar med två fina vänner. Fikar på torget, skrattar och pratar. Köper tidningen till mamma, som jag gjorde när jag var liten. Åker hem, äter söndagsmiddag med mamma och lillebror. Badar, inpackning och jag kommer ut ur badrummet som en ny människa. För att sedan krypa ner i nytvättade sängkläder och kolla på en the reader. Ibland kan simpla dagar som denna vara allt som behövs.

'

If I had a gun, I'd shoot a hole into the sun and love would burn this city down for you.

Noel Gallagher - If I had a gun

Det är rätt fint med dop, även fast jag inte tror på gud.

Idag döptes min lilla kusin Tindra, i en pytteliten kyrka någonstans i bålstad.

Här är min morbror och lilla Tindra innan dopet börjar.

Lillebror var stilig och ville tillslut vara med på bild.

Tindras storebror Rasmus ville också vara med på bild.

Tindra.

Och jag var ju gudmor också. Det känns fint, men väldigt konstigt hehe.





Lovely Friday.

Jag älskar lediga soliga höstdagar, som idag. Gick upp tidigt för att möta Malin i solna där vi shoppade lite småsaker ex. lösögonfransar till festen. Lunchade, promenerade till sumpan, gick i second hand affärer, promenerade lite till och satte oss för en latte på gröna stugan.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska iväg på dop imorgon och bli gudmor åt min lilla kusin Tindra i Bålsta. Och eftersom dom har stängt av pendeltågen så kommer det typ ta två timmar att åka dit, suck. Sen spelar The Subways på debaser på kvällen, så ska nog dit också!

Ha en fin fredag.


Kärlek är för dom.

Köpte precis billjett till thåström. pissdyrt, men kommer nog antagligen vara värt varenda krona.


Det finaste jag sett på länge.

A mother tiger lost her cubs due to premature labour. Shortly after, she became depressed and her health declined. She was later diagnosed with depression. Since tigers are endangered, every effort was made to secure her health. Zoologists wrapped piglets up in tiger-print cloth, and presented them to the mother tiger. She now loves these piglets and treats them like her own. And needless to mention, her health is back on track.


.

Min fina mamma bakade filmjölkslimpor ikväll. Finns det något bättre än hembakat bröd?


Omänskligt klockan 07.00

Jag somnade vid halv fyra, gick upp klockan sex iklädd en outfit som nog kallas morgonvrak. Hällde juice i flingorna, var tvungen att göra en ny portion då jag upptäckte felet och råkade självklart hälla ut halva tallriken i sängen. Åh, ja. Tvinga i sig en kopp kaffe, ska snart borsta tänderna för kung och fosterland. Ska nämligen till tandläkaren. Och efter det ska jag fotografera barn åt en förskola. Hoppas det går bra.

Update:
Tandläkaren sa att jag har perfekta tänder och det kostade bara 400 kr. (Trodde det skulle gå på en tusenlapp).
Att fota ungarna på mammas jobb var underbart, blev så fina bilder. Får tyvärr inte lägga upp dom.
Nu ska jag sova en eller två timmar. puss

Imperiet.

Genom regnet av dina tårar
ska jag skicka dig ett brev
tiotusen vilda rosor
plus en sång jag aldrig skrev

Jag vill inte krossa holländskt porslin...

och jag finns här bakom en mur
som en tiger älskar jag min bur
du vet jag lever för extaser
allt jag äger är ett 6-strängat vapen
kanske sliter jag dig i trasor
med mina såpbubblefraser

(jag kommer aldrig sluta älska thåströms texter. lyssna på den här)


Thåström spelar på cirkus i februari.




.

Skorpionens horoskop i söndagsbilagan: tänd mycket ljus den här veckan och njut av kärleken.

Ja, jag kanske ska tända mitt äppeldoftande ljus ifrån ikea för andra gången i år. Men vilken kärlek pratar dom om? Det måste nog vara kärleken till mina nya klackskor som jag ska impregnera ikväll. För tror knappast det kommer dyka upp en härlig man den här veckan.


Je Vuex te voir.

Vilken kväll jag hade igår. Tjejerna kom hit för att dricka vin innan vi skulle möta killarna som suprise i stan. Så vi skakade lite rumpa, sjöng, drack vin och pratade på ballkongen tills klockan blev halv elva då det var dags att åka vidare. Vi gick till ace och struntade i att det bara är nyblivna 18åringar där och dansade hur mycket som helst precis som förr i tiden. Somnade fyra utan en tanke på någonannan än mig själv och det var jävligt skönt i huvudet måste jag säga. Det är alltid någons sms man har fått eller väntar på, som spökar annars.

Såhär såg det ut.



Lördagsmorgon med lugnet.

Att vakna utvilad, äta frukost i lugn och ro, lyssna på fin musik och dricka kaffe i ett stort glas. Nu ska jag städa, måla naglarna korpsvarta, ta ett bad och sen kommer tjejerna hit vid sju tiden för att dricka vin innan vi ska ut i stockholmsnatten. Ska nog ta med kameran också.


Friday afternoon.

Så var det fredag igen och jag har brutalt ont i mitt lilla öra. Har haft det till och från i två veckor, så stannar hemma ikväll. Blir däremot en brutal utgång imorgon, så det kanske är lika bra. Idag har jag iallafall ringt viktiga samtal, promenerat till solna och fikat med Malin i solen. Det var rätt fint och påtal om fint så har jag gjort om designen här lite, hoppas ni gillar den för det gör nämligen jag.

Såhär såg jag ut igår med min nya halsduk och här kan ni lyssna på min friday afternoon lista.


Sunny side up (Lunch)




Det värsta är att du förstår.




En glimt av sommar och festival.

Visst är det mysigt med höst, te, kängor och att gosa in sig i en mansluktade trenchcoat. Jodå, tills jag såg The Vaccines video av wetsuit. Vill tillbaka till ett tält i borlänge och rayban solbränna över ögonen. NU.


Utkast, 03.23 och förvirrade tankar.

Käraste oklaraste natt. Du vill mig något som gör mig öm i hjärtat, men du säger inte som det är. I svarta klackar började jag kvällen runt det röda köksbordet för att njuta av livet. Vi njöt, vi drack öl och du dumpade mig via thåström - som eld. Jag överlevde via allsång, alkohol och för många cigaretter.

Tillslut satt vi på ramblas (hornsgatans mysigaste restrurang) och där drack jag strongbow tillsammans med fina familj. Där dök du upp, via sms på mobilen och berättade att det var ditt favoritställe. Jag tänkte fuck off och mobilen blev svart. Jag hatar när saker som är absolut mina förenas med känsloframkallande människor.

Tre timmar senare framför ett dåligt rock band ringer natten. Ber mig möta honom vid stureplan. Jag säger nej och nu ligger jag ensam i min egen säng. Sluta förstöra, låt mig leva och sluta få mig att känna saker som jag inte får respons för. Eller respons får jag. Men bara när jag inte vill ha den.

80 års kalas.

Och så var det dags igen. Festlokalen är bokad, gästlistan skall skapas och klänning ska inköpas. Jag och tre kära vänner ska ha 80 års kalas i början på november (20 år x 4 personer). Det var så länge sen vi hade en riktiga gammal hederlig lokalfest också, vi var ju kända för dom en gång i tiden. Jag är grymt taggad!


Playing in the shadows

Min kropp skriker efter lugn, men det finns inget sådant just nu. Igår målade jag min lillebrors rum, med en sträckt lårmuskel. Inte bra! Och idag vill jag adoptera bort min gamla ryggskada för jag kunde knappt resa mig upp imorse. Men men, ska iallafall in till söder och hälsa på farmor idag. Sånt är lite fint iallafall.

Btw, nu ser ni hur kort hår jag har klippt.

Knock out

Ångesten när man får en kallelse ifrån tandläkaren och man inser att man räknas som vuxen.

I want you.



And it's hard to dance with a devil on your back.



Människor man tycker om.

Klackarna i handen och min bästa vän under armen.
Prata, andas och lägg skiten bakom oss. Vi är bättre än så.
Hon frågade hur det kändes när jag såg min gamla kärlek under kvällen.
Och för första gången kunde jag ärligt svara att det kändes bra.
Det vi hade förut var fint, men vi båda har gått vidare. Det kände jag i magen.
Till och med när han kysste sin nya flickvän framför mig.

Lördagskvällen kom och jag satt med bålglaset för att fira en av mina finaste vänner.
Att vi har varit så nära i tjugo år snart är läskigt, men så satans fint. Äkta vänskap existerar.
Vi dansade på amba tills mina fötter sa nej, men jag fortsatte dansa ändå. För oss. För vänskap.
Klockan halv tre ringde en fin kille och frågade ifall jag ville ses. Så jag gick. Och han försvann.
Vi sågs inte. Men det gjorde inget, för igår när jag stirrade in i väggen frågade min gamla kärlekshistoria hur jag mådde. Och helt plötsligt mådde jag bra igen.

Att människor man tycker om kan få en att må så bra, oavsätt hur mycket skit råkar ut för på vägen.


Måndagmorgon

Lyckan när det kommer hantverkare klockan 8 på måndagmorgonen, när man egentligen kunde fått sova till tio.

(och så är dom inte ens snygga, utan 40+ med ölmage)

Första tjugoårsfirandet.

Vi började med middag hemma hos jonas. Åt kycklingspett, ris och jordnötssås som var jättegott.

Sen efter tårtan var det dags att åka till sumpan för bowling.

Vissa var bättre än andra, men alla hade iaf rätta tävlingsinstinkten.

Sen gick vi till greens och shottade 56 krs tequila.


Hittade dock min lillebror utanför stället vid tolvtiden, så var tvungen att skämma ut han.

Jonas, Sinika & Mårten sjöng oasis - don't look back in anger och vi skrek oss hesa från bordet.

Pojkar pojkar pojkar, så söta efter tequila och öl.

Och ikväll ska vi fira ännu en nybliven tjugoåring, men det får ni se imorgon. Puss.

RSS 2.0