.-

Jag tänker på många saker.
 
På min farmor som åkte in på sjukhuset igen i lördags. På att jag sov borta just den natten hon började må dåligt efter sin operation och nu kanske hon måste opereras igen. Jag vet att det inte var mitt fel, men det känns ändå. Så nu bor jag själv i lägenheten i hornstull, som river upp så mycket minnen. Av båda sorter.
 
Bra minnen att jag ser all min farmors konst hela tiden. Jag blir inspirerad igen. Dåliga minnen när jag ser att det fortfarande kommer post adresserad till farfar. Dumma myndigheter borde väl veta att han dog i mars. Sluta skicka brev som påminner om att han är borta. Jag saknar honom tillräckligt, utan dumma brev.
 
På torsdag ska jag iallafall gå på coldplay. fint.

Thåström

Vid 3 tiden igår fick jag ett samtal av pappas flickvän på jobbet. Hon hade fixat 4 st billjetter till popaganda gratis. Så jag jobbade klart, stressade hem och började dricka öl runt det runda köksbordet i hornstull. En taxi senare så stod vi där framför scenen igen. Gatubelysningen och scenen såg lika dan ut som i februari. Asball.

Thåströms byxor sprack under de första fem minuterna, men inte fan gjorde det någon skillnad. För på scenen stod en man som ger hela sin själ i texter som jag faktiskt tror bara vissa förstår. Halva publiken på popaganda förstod nog inte vem dom hade framför sig. En legend inom svensk musik som fortfarande skriver lika bra låtar efter trettio år. Han var riktigt bra igår, men gav oss inte så mycket som han kan. Men det skulle inte jag heller göra inför den del av publiken som knappt kunde en låt igår. Jag är mycket nöjd med att jag sett den elektriska mannen på scen tre gånger iår. För han är verkligen en klass i sig när han står på scen. Det tror jag verkligen alla som sett honom kan hålla med om. Här får ni se några av de bilder jag tog igår och för er som såg honom igår. Se honom en gång till.


Hornsbruksgatan.



Midnattslopp och strongbow.

Södermalm, midnattsloppet och strongbow i tusentals (nej men nästan) var det igår. Underbart fint och mer utav en tradition nu för tiden. The irish man hälsade på mig. Jag log och fortsatte prata med mina vänner. Hans kollegor är så fina, alltid supertrevliga och ropar hello med olika engeleska dialekter till mig. Synd bara att the irish man har fått en pinne i röven och blivit wierd. Inte ens det mörka skägget och att han är irlänsk kan rädda han nu. Hade iallafall en jättefin kväll. Skrattade ihjäl mig dock när en kille frågade mig vilken tid jag hade sprungit på. Jag bara tittade på han, i mitt röda läppstift och flygig klänning?! Och då sa han att jag såg sportig ut. Haha det har jag aldrig hört förut. Undrets tid kanske inte alls är helt förbi. Men tack för den.

Idag flyttade jag hem till farmor i hornstull. Min fina farmor opererades nämligen förra veckan, så jag ska bo där ett tag nu och hjälpa till. Men det känns bra att få bo här igen, med hornsgatan som nattmusik och bara en kvart till jobbet. Nu ska jag söva mig själv så jag inte avlider imorgon 06.00. Godnatt gott folk.


Dance anthem of the 80's

En lite halvkass instabild på hur jag ser ut ikväll när jag ska ut och göra söder med lite fina vänner. Känns som om jag kommer råka ramla förbi the irish man ikväll, så passar på att vara snygg. Sådär I don't give a fuck about you - snygg. Sist jag träffa honom så hälsade han inte ens på mig. Därav den inställningen!



God put a smile upon your face.

Min mamma upptäckte att hon inte kan gå på coldplay nästa torsdag, så jag fick biljetten istället. Det är underbart, men mitt förhållande till coldplay är lite trassligt. Första skivorna äger hela mitt hjärta, men de senaste åren har dom bara blivit mainstream. Mylo xyloto innehåller inte deras gamla själ, så jag hoppas att de inte spelar för mycket ifrån den. Däremot a rush of blood to the head och parachutes får dom jättegärna spela rakt av. Sen gillar vi förbanden också och att det är 1 min från mitt jobb. Detta är konsertåret från himlen typ, Thåström på fredag och jag har redan sett så mycket fint. Plus att det bara blir mer och mer nu till hösten.


Tommy gun.

När nästa lön kommer ska jag införskaffa mig mitt första konstverk. En inramad bild på Joe Strummer i The Clash av Peter Anderson. Svindyr och i begränsad utgåva. Men den är ju förjävla ball. Kan nästan sätta pengar på att min pappa kommer börja gråta när jag berättar det. Hans i genom tidernas största idol.


Lyssna.



Ne me quitte pas.

Råkade börja titta på os avslutningen igår, slutade med att jag satt upp till klockan 01.00 och nästan klappade händerna i sängen. Sket för det mesta i sportgrejerna, men alla bra uppträdanden?! The who, kaisers chiefs, beady eye och alla andra bra. Ångrade dock min nattliga os aktivitet idag på jobbet när jag dog för lite sömn-döden. Jag tycker alla borde försöka att knappa in några hundra personnummer när hjärnan inte fungerar. Eller inte. Det var inte okej någonstans.

Annars vill jag ha min lön nu på en gång, för jag vill se lite spelningar iår:
Popagandas fredagsbiljett, thåström!!!
Bloc party på min födelsedag på munchenbryggeriet!!
Ben Howard på berns!!!
The View på debaser!!!

Men fattig som man är måste man välja. Vad i helvete ska jag välja?!

Let's get fucked up. Del 2.

Här kommer resten av bilderna som är okej att visas här, hehe. Min kamera var överallt igår, hittade tio bilder på innehållet i deras kylskåp imorse blandannat. Vem tog dom?? Inte jag iallafall. Vi hade en jättefin kväll, för nu förtiden får vi aldrig ihop det med hela gamla gänget längre. Antingen jobbar någon, eller så är det något annat som skiter sig. Men igår var vi hela. Första bilderna är ifrån present öppnningen, därav censuren för det är för intimt att alla får se presenten vi gav. Resten är bara kaos.


Födelsedagsfest del 1.

Igår hade vi födelsedagsfest för denna tjej. Det var kaos med vin och ja ni får se själva.

Life.

Idag började jag på mitt nya jobb och jag måste säga att jag supertrivs. Därav är bloggen lite död igen, men imorgon ska jag på drinkkväll och på lördag ska jag på 21-års fest. Så räkna med bilder ifrån helgen, såfort mitt huvud är i ett fungerande skick igen. Just nu är helt uppe i varv och ser siffror/journaler överallt.

Btw så såg jag stolthet och fördom igår. En av dom bästa filmerna i världen, åh den är så fin.

Hit the ground (superman)

Jag lever i funderingar kring när min semester tar slut. Ska ju börja på ett nytt jobb antingen den här veckan eller nästa. Men medans gör jag bara fina saker med mina vänner och försöker få bort min otroligt sega förskylning. Igår gick vi igenom alla sumpans secondhand affärer och jag ville köpa fina mörkbruna trämöbler. Men man kanske måste ha en lägenhet först, hehe. Efter det åkte vi hem till lisa och gjorde världshistorians godaste hamburgare med avokado, bacon och humus.



Annars har jag englands cravings och vill tillbaka. Lyssnar även på Arctic monkeys cover på come together som dom körde på OS öppningen. Hur fett var det inte att dom fick köra två hela låtar på hela öppningen och Alex turner var ju inte liiite snygg. Ni måste kolla det klippet om ni missade öppningen.

Teenage Lobotomy

Igår hängde jag som sagt i slussen på debaser och drack öl med min fina. Mådde väl inte sådär jättebra, men det var ändå brutalt värt det när spelningen satte igång. Min pappa som lyssnat på ramones i hela sitt liv blev som ett litet barn på julafton. Det var fint att se honom älska musik på det sättet som han har lärt mig göra det. Det blev dans till massa gamla ramones låtar och det gjorde inget att det säkert var 50 grader där inne, för det var så jävla bra. Inte varje dag sånt händer liksom.


I wanna be sedated

Nu är det inte många semesterdagar kvar och jag är halvsjuk. Sådär onödigt sjuk att man inte kan ligga hemma, men ändå mår man piss när man går ut. Men skitsamma för ikväll ska jag se Marky Ramone's Blitzkreig på debaser (trummisen från ramones). Ska släpa med mina finaste vänner och min bästa pappa dit.


The xx - Angels.


Brighton via instagram.


Shoes.

Jag har ju självklart också fått med mig en hel del shopping hem till sverige också. Allt det här fick jag för 220 kr.


Brighton. Love.


Värmeböljan var inte nådig de första dagarna. Blev cider och strandhäng varje dag!

På nätterna dansade vi alla kvällar förutom två. Drack red stripe öl också.
I stan delade dom ut gratis lådor med munkar (blev bästa nattmaten ever 10 timmar senare)
En dag åt vi lunch på donatellos och drack öl. Bästa pasta stället i brighton för typ 50 kr.
Alla hippiegator (north lanes) var dekorerade med dessa små flaggor.
I lördags var vi på min fasters väns grillfest i hove. Det var fint. Här är hon och två vänner till henne.
Halvkass bild, men såhär såg jag och Lisa ut för kvällen iallafall.
Här är uncle chris på grillfesten. Engelsman iklädd fiskehatt och hammarby t-shirt!
Efter grillfesten gick vi till klubbarna. Ett ställe vi var på bjöd på gratis barbeque a la ribs och hamburare: GRATIS! Det skulle never ever hända i tråk sverige. Sen drog vi till pav tav och dansade till i bet u look good on the dancefloor. Tänk er en pub, men med den bästa musiken, största drinkarna och gladaste folket.

I måndags åkte vi till devils dyke för att vandra och äta lunch. Finaste england.
Brighton pier på natten när vi var påväg ut.

RSS 2.0