Monday...

Idag är jag sådär monstermegatrött och har massor att göra men somnar istället såfort jag lägger mig i sängen. Men men igår var jag iallafall på söndagsmiddag på söder hos min farmor och farfar, det var mysigt. Hoppas att ni inte har missat den nya säsongen av skins btw.

Tumblr_lg3934xcbv1qcsisdo1_500_large

Tumblr_lh31yrtrrn1qgh58go1_500_large
ph: weheartit

En seg lördag.

Idag har jag bara legat hemma och inte brytt mig ett piss om vad omvärlden har att ge. Det känns som att det var dags att bara ta en dag för sig själv och slippa alla måsten. Så tillsammans med lite räkpasta, lättdryck och min säng så har tittat på ett antal filmer. Bland annat green street hooligans (för 30393 gången) och mean girls 2 (se den aldrig, för den var sämst). Har även betat av några nya how i met your mother och skins avsnitt!


ph:jag

Lite bilder ifrån natten





Broken heels

Fredagsstress? Ja! Ikväll är det födelsedagsfiranden överallt och ingenstans. Nej, men vi ska föra hos en killkompis som fyller 21 år och sedan vidare till NU för att fira en fin tjej som fyller 20 år. Missar dock ett annat firande av en fin vän som fyller 21 år också, men jag kan inte dela mig i tre delar. Om jag kunde så skulle jag. Ha en fin kväll!

.


Fjärilar i magen.


19hunda80sju



ph:jag

Dina händer ber mig sova över

Det var en eftermiddag i juni. Dammet flög vackert i den lilla solstrålen som spred i mitten av rummet. Det hjärtmönstrade täcket som hon låg under kändes patetiskt eftersom hon några timmar tidigare hade haft sällskap under det. Och nu låg hon där ensam kvar med små små tårar i ögonen som inte ville lämna henne. Hon var inte säker på om hon ville gråta för hans skull. Hon hade ju lovat sig själv att aldrig låta honom såra henne igen.

Natten som hade passerat var inte som alla andra nätter med honom, utan det var tomma kyssar och tysta ord. Hon hade inte sovit på hans bröst, inte ens under det hjärtmönstrade ikea täcket. Hon och hennes spetstrosor sov själv på kanten av sängen. Eller åtminstone försökte sova, för hon kände hans blick i nacken hela tiden och ibland hans andetag.

När hon hade vaknat låg täcket över henne och hans armband på platsen där han legat några timmar tidigare. Men han låg inte kvar. Bara armbandet och en svag doft av hans parfym. Han hade gått för att hon velat det, men inte sagt det rakt ut. Men han visade ändå att han ville vara kvar, annars hade han aldrig lämnat sitt finaste armband. Det var tomma morgonar som denna hon tänkte tanken att dom aldrig kommer ta slut. Deras öde var förutspått av lidande, världens finaste lidande iallafall. Det kallas kärlek som aldrig skulle fungera.


Dom tog slut en dag, men det gjorde brutalt ont i hjärtat. Fast både hon och han mår bra nu.

Ännu en ointressant dagsupdate.

Dagen började med lite morgonträning följt av lunch och kaffe, det är konstigt att lite träning på morgonen kan få en att bli så pigg. Sen så mötte jag upp lisa för en långpromenad i solen i några timmar och sen gick vi hem för att dricka ännu mer kaffe. Vi hade rätt mycket att ta igen eftersom hon har varit borta i två veckor. Efter det färgade och klippte mamma mitt hår, så nu ska det gå att borsta ut igen utan att jag får svenskt affro. Tro mig, ingen är lyckligare än jag. För på senaste tiden har mitt hår liknat tuperat fårull.


A kiss in the hand

Idag var jag på arbetsinterljuv någonstans åt helvete, tror det heter årsta. Hehe. Såg iallafall ut att vara mitt i ingenmans land. Sen träffade jag tjejerna och fikade eftersom våran Lisa hade kommit hem ifrån usa och planerade lite inför helgen. Vi är nämligen bjuda på tre födelsedagsfiranden på samma dag, så det behövdes diskuteras. Åkte hem efter det och åt fetaost/salami paj (typ jättegott) och dampade lite eftersom någon idiot klappade till min lillebror i skolan idag. Skulle mer än gärna vilja skrämma skiten ur den där killen.

Det var ungefär så min tisdag såg ut.

Darling, don't give me shit 'cause I know that you're full of it.

Kolsvart hår. Ett kors runt halsen som hedrar din döde släkting.
Läppar som skrattar fast dom egentligen inte ens ler. Bruna ögon.
Som ibland lurar mig. Som ibland gör mig arg, för de tittar på mig.

Dem kan titta på mig i timmar, som den natten du låg brevid mig och andades in min febriga luft. Du struntade i att jag hade trettionio graders feber och kysste mig ändå. Det är den personen som jag tycker om. Men tyvärr är det inte den som jag sett på senaste tiden. Jag vet att du är som förut, men jag börjar tröttna på att du inte kan visa det som förr.

ph:jag

Smile, smile Bobby, with your lovely mouth.

Idag är jag trött och mer trött, somnade nämligen klockan 05.00 typ och blev väkt av att min coach ber mig komma in till medis. Stress, hostattacker och ingen frukost. Ja, ni fattar hur glad jag måste ha varit när jag kom dit. Sen så mötte jag iallafall upp Felicia i kista för lite fika och shopping, behövde ny hårfärg och lite andra skitgrejer. Fick med mig hem en sommar tunika ifrån hm också, den kommer jag antagligen bo i när det blir lite varmare.

Jag måste bara tipsa om Pj harveys nya skiva: Let England shake. Den är underbar, men djup.

ph:jag


Du är en sorglig människa, men ändå vill man ha dig

Igår var jag på 20 års fest och det var väldigt kul, det såg väl ut lite såhär:





Party with the crookers so what the fuck!

Igår: var över förväntan! Trippa förbi kön, x antal rom&cola och dans till 90/00talets alla gamla rnb dängor. Laroy är inte så äckligt som jag trodde (fördomsfull brud? Ja).

Idag: Kollat nya skins avsnittet, mormor kom på besök, sovit lite till, snart mat och sen kommer tjejerna över för lite förfest. Sen ska vi på en gammal hederlig lokalfest för en vän fyller 20 år. Jag kommer inte ens ihåg sist jag var på lokalfest :') Så jag är glad.


ph:jag

Så dansar vi till dansmusik igen.

Och så var det fredag igen hehe! Ikväll bär det först av till hamburge bush där en vän jobbar, sen vidare till laroy (fråga mig inte varför). Knappen och hakim står för skivorna iallafall, kanske borde mobba dom lite. Fick ju reda på ett och annat när vi var med dom i nrj morgon, blandannat att hakim tog oskulden med sin städare haha. Jaja hoppas kvällen blir bra ändå om man bortser från stureplan. Hoppas ni också får en fin fredag!

Ps. en mongosnabb bild på hur jag ser ut ikväll.
 

Försvarsmekanismen dryghet är över

- Jag har tänkt på en sak, för ibland verkar du undra varför du ens pratar med mig.
- Aa, saken är ju så att jag mest blir förvirrad av dig.
- Vi båda hatar Hugh Grant, vi tycker om krigsfilmer, Håkan hellström och vi ser ut som ett sånt där par folk hatar att titta på. Vi skulle alltså passa rätt bra ihop haha. 
- Jag tycker om dig. Men jag hatar dig när du är dryg.
- Du vet att du är lika dryg mot mig. Vi borde sluta med försvarsmekanismen dryghet. Deal?
- Aa puss.

Leave it till the guilt consumes

Min kropp vill tydligen aldrig bli frisk, men jag orkar inte sitta inne längre. Så jag ska ta en promenad till Rissne för att vattna min väns blommor (hon är på caribien cruise i usa. Avundsjuk? jaaa). Men det är iallafall fint väder ute, så jag tänkte ha min blommiga klänning på mig. Då kanske det känns lite mer vårigt ute. Eller inte.

make avatar

Jag är bara ett ord, som betyder jag.

Jag bråkar med min bloggdesign, vad tycks?
Jag borde sova för länge sen, men jag pratar med en fin kille istället.
Jag saknar en av mina bästa vänner som är på andra sidan jorden.
Jag längtar till helgen.
Jag ska sova nu, puss och godnatt.


Väntar på något fint.

Idag har jag: varit på vårdcentralen och tagit stick i fingret, fick konstaterat att jag är sjuk. Nähe??? Det visste jag ju inte alls -.- Sen köpte jag hostmedecin för sisådär 4 hundralappar och bäddade ner mig i sängen. Dags för blåbärspaj, te och cociliana!

Jag upptäckte precis att jag har missat att parken har släppt ett helt nytt album, här! Sen så lyssnar jag även mycket på Veronica Maggios nya låt. Tack och gonatt.

En snorig alla hjärtans dag.

Fredagskvällen började hemma hos mira där vi åt tårta, drack hotshots och annat mumsigt. Det blev lite paketöppning och ifrån mig fick hon en hemmagjord tavla som innehöll "7 köttiga budord". När lägenheten börjades bli för full tog jag med mig hälften och åkte till oxid, där dansade vi massor och efter en stund kom den andra halvan från förfesten. På hemvägen halkade jag på ett glashalt övergångsställe och därav den brutala knäskadan, men blev uppburen av två brats som var väldigt snälla iallafall.

I lördags åt jag indisk mat med pappa, hans tjej och lillebror. Det var mysigt men starkt som satan och efter det gick vi hem och drack vin. Sen fick jag feber och åkte hem, så idag på alla hjärtans dag ligger jag snorig i sängen och ignorerar livet totalt. Men jag har hittat en jättebra serie som alla borde se: The walking dead, den har premiär på 11an på söndag. Så missa inte!! Aja, hoppas alla har en bra alla hjärtans dag <3

1. vimmelbild på oxid. 2. Fina mira och tavlan. 3. Jag och en kompis på tbanan.
4. Mina vackra knän.


.


Jag har två blåa knän, den snorigaste näsan på jorden och ett förvirrat hjärta.
Berättar om helgen imorgon, nu ska jag försöka sova bort smärtan i knäa.

Grattis!

Idag fyller min käre vän Mira 20 fucking år och ja, henne har jag känt i snart åtta år. Det är fint! Imorgon följer kameran med ut och det är sjukt hur taggad jag är inför den här helgen. På söndag lovar jag massvis med bilder!

1. En bild på oss för tre år sen. 2. Luciatåget 06, jag var utklädd till renen rudolf.

Disco 2000

Varför har jag ont i halsen? Jag får absolut inte bli sjuk, jag får verkligen inte bli det med den här fullspäckade helgen. Det går inte för sig, räcker det inte med att jag hade influensan på nyårsafton? I helgen fyller nämligen en av mina finaste vänner tjugo år, sen är det familjemiddag på kopanjang på lördagen och därefter en inflyttningsfest. Om jag blir sjuk strejkar jag mot världen. Så nu är ni förberedda om det kommer arga inlägg.


ph:jag

.


Juno måste vara en av dom bästa filmerna någonsin. Bara så ni vet.

Howlin' for you

Jag tränger mig ut i rummet förbi de högljudda konversationerna och folks viftade händer. Han sitter på sängen och knyter slarviga rosetter på sina kolsvarta skor.
- Ska du redan gå?
- Ja, jag måste annars missar jag bussen som matchar tåget. Vart ska du sen?
- Ska mot fridhemsplan, mitt tår går om en halvtimme. Annars kunde vi gått tillsammans.
- Synd, men om jag missar mitt tåg så ses vi på perrongen.

Han flinar lite och ber mig knäppa hans mörkblå skjortärmar precis som om det skulle vara det normalaste i världen. Det kanske är det normalste i världen för honom, men när jag kröp in i hans famn som hejdå kändes det som om det var den första kramen jag någonsin fått. Iallafall den första kramen jag har fått som har känts i magen på väldigt länge.


ph:jag

Would you like to come and meet me baby

Tisdag vare va? japp. Nej idag är jag ett vrak inombords, men lyckades iallafall få till ett helt okej utseende trots fyra timmars sömn. Åt lunch, åkte på möte, tog en fika i sumpan och är nu hemma igen. Glad för att jag har fått pengar på kontot igen och kan sluta snåla för några veckor typ. Btw att Pulp kommer till wayoutwest i sommar är typ asgrymt.

Bjussar på lite fåniga bilder också. Ser ju nästan pigg ut på dom.


ph:jag

Idag har jag:

- Druckigt minst 6 koppar kaffe.
- Sökt minst 30 jobb.
- Somnat på köksbordet 2 gånger.
- Trampat sönder en present.
- Lyssnat sjukt mycket på The Vaccines.
- Planerat hela nästa helg.


You will never walk alone.


Ännu en söndagspromenad är avklarad, så kommer man hem och ser att liverpool vann ikväll mot chelsea. Då blir man glad, men ännu gladare blir man när när man ser hur glada dom var efter matchen. Här! (Ja jag är en hemlig fotbollsfantast, men det är ju så underhållande)

Keep on your dress

I fredags hade jag en väldigt fin kväll på en hemmafest i alvik. Att få prata med en kille som man kanske tycker om lite är rätt fint så. Igår åkte däremot jag och mamma in till hötorgshallarna och handlade massa god mat. Rökta räkor, färsk lax, pilgrimsmusslor och ja massa mer. Så vi hade finmiddag innan jag begav mig ut i natten igen.

Blev iväg lurad till stureplan ännu en kväll och ja det var väl inte sådär asbra. Men när man slipper kö, inträde och jobbigt folk så kan man väl lika gärna testa på nya ställen. Så vi hamnade på pure, men gick efter ett tag vidare för och möta upp Lisa. Så vi tog en mangodrink på oxid och åkte hem efter lite dans till grease låtarna. Helt okej kväll!


ph:jag

Personliga person

Idag har jag varit inlåst på mitt rum mesta dels av dagen, utan internet också. För det har sprungit runt särket tio gubber som har lagt nytt köksgolv i lägenheten. Inte kul, därav en lite smått arg/bra spotifylista: I'm sorry love I'll have to turn you down. Ikväll blir någonslags fest iallafall, kanske blir en hemmafest, kanske blir krogen.


ph:jag

En torsdag

FYRA SAKER SOM JAG HAR GJORT IDAG
1. Promenerat till solna med en fin vän, vi hittade en bilnyckel på vägen som vi lämnade in till polisen. Nu hoppas jag på karma och kanske en fin helg för den goda gärningen.
2. Druckigt kaffe latte med after ate, ni måste testa det. nam nam!
3. Läst flera kapitel av en jättebra bok som heter vapendragaren. Den handlar om spion som jobbar åt winston churchill under andra världskriget. En bok som alla bör läsa!
4. Planerat lite inför en resa i april till brighton.



FYRA SAKER JAG LÄNGTAR EFTER
1. Att ha någon att sova med igen.
2. Att allting är lugnt och fint så jag kan lämna sverige för att flytta till brighton.
3. Våren. Och lite sommar.
4. Att få ett jobb som jag verkligen vill arbeta med. Något med foto att göra.



FYRA LÅTAR SOM JAG DROGAR JUST NU
Miike Snow - Cult logic (för säkret tusende gången)
Florence and the machine - Swimming
The black keys - Howlin' for you
The rumble stripes - Girls and boys in love



Feb. 2, 2011

Vaknade tidigt för att äta frukost och sedan bege mig in till söder för att hälsa på farmor och farfar. Medans farfar gick till läkaren för att ta sina första blodprov sen lumpen (ja, min farfar är en envis polis) så testade jag och farmor en vegetarisk restaurang där dom hade alla möjliga sallader, soppor, röror och bönor. Sen hämtade vi upp betty hemma för att ta en liten hundpromenad till mariatorget, det var fint. Att gå i solen och låta farmor prata om hur hon var modell som ung skulle jag kunna göra varje dag.

Sen drack jag kaffe tillsammans med min bästa vän i några timmar och pratade om livet. Jag måste säga att det har varit en väldigt bekväm dag och att solen lyste gjorde det bara bättre. Puss

Not the only person

andas in, ut och sedan in igen. andas lugnt. tänk på fina saker. fina saker som på något konstigt vis relateras till hemska saker. knip ihop ögonen lite mer och tryck ut alla tårar. sen börjar vi om. andas in, ut och sedan in igen. tänk på fina saker och så fortsätter det. alldeless för många gånger innan jag kan bli lugn igen. det är inte lika ofta nu. bara ibland. så det är fint, fast det är hemskt egentligen.

Skor är det bästa som finns.


Jag shoppar typ aldrig, men idag när jag absolut inte hade planerat att göra det så kom jag hem med massor. Först hittade jag dom perfekta skorna på åhlens, visst kostade dom 500 kr men jag har letat efter dom perfekta kängorna hela vintern. Och nu är dom med i min samling av för många skor, hehe. Kikade även in på stadsmissionen också där jag hittade en perfekt väska med tusen hemliga fack, en klänning som jag letat efter på hm som bara kostade 80 kr nu och en oversize tshirt i marinblått för ynka 40 kr. Inatt kommer jag somna nöjd!


RSS 2.0