PS.

Tittar på Ps. i love you och gråter krockodiltårar. (Så fin film, även fast jag hatar kärleksfilmer)

Update:
Jag blev blödig och fick damp så... Jag klippte själv av 15 cm av mitt hår.
Nej det är nog inte rakt för fem öre, men det blev fint.

Blast off!


Så länge hjärtat mitt slår.

Nu har jag börjat fått det fint i mitt rum, äntligen nymålat och smått möblerat. Saknar dock tavlor och hyllor på väggarna. Men här är ett smakprov på vad jag har haft för mig dom senaste dagarna. Ska nog införskaffa en fotölj, tantig golvlampa och en ny stol till sektritären också, så lär nog bli fint tillslut. 

Mitt rum var btw bajsorange när vi flyttade in, skulle fan tagit en före och efter bild!


Flyttkaos.

Jag har typ fullt upp med att städa, möblera, städa ur gamla lägenheten, måla om och titta på harar ifrån ballkongen. Återkommer dock med vettigt läsande och fina bilder om några dagar. Lyssnar fortfarande på dessa:


När klockan slår måndag en söndagsnatt.

Nu har vi äntligen flyttat in och även fast min rygg skriker aj så känns det rätt bra. Nu ska jag bara måla väggarna gräddvita och sen ska ni få se på mitt nya rum. Ska inreda rätt romantisk, med spets och rosa detaljer fast med snygga grejer. Typ vinylskivor och sådär. Men nu ska jag sova och sluta tänka.


Är det verkligen fred vi vill ha?

Idag känner jag mig totalt nersparkad i marken. Av väldigt många olika anledningar faktiskt, även mig själv. High five. Jag är nämligen en sånn som säger vad jag tycker och tänker, men när jag blir sårad av nära vänner fast dom inte vet om det håller jag inne tills jag exploderar. Det hände igår. Och slutade med att bråk och tårar på sveavägen. Sånt känner ju rätt värdelöst att komma ihåg som första minnesbild ifrån igår. Men men.

Kom hem kl halv fem och frös så mycket att jag knappt kunde andas eftersom jag är köldallgergiker. Somnade under två täcken klädd i strumpor, mjukisar, tshirt och stickad tjockkofta. Ja, jag fryser fortfarande. Hatar min jävla pissalergi och det är så ironisk att jag bor i sverige med den. Annars hade jag faktiskt en fin kväll igår. Jag och Lisa drack pimm's hemma hos mig, åkte till harry b james och sedan dansade vi på ace.

Hit me! Harder! I'm getting re-wired!

Jag har andetag-i-nacken cravings och ingen direkt lösning på det problemet. Så imorn ikväll blir det ett rockställe, röda läppar, rom och cola och förhöga klackar. Det fungerar bra som en tillfällig lösning, alltså att göra sig snygg, dricka gott, manshat och lyssna på bra musik. Då klarar jag mig utan dom där andetagen.

ps. vart kom alla ni läsare ifrån?


Kärlek är för dom, så låt oss dö ensamma tillsammans.


ph:jag

.


"No words can save this, you're broken and I'm pissed"


Jag vill dansa. Till det här. Tills jag dör.


Hide and seek.

Han gömmer sig bakom ljudet av sin gitarr. Och skuggan av sin hatt. Tror att han är osynlig i mina ögon, men sanningen är att han är den skarpaste människan jag sett på länge. Så skarp att jag inte ser honom utan bara känner av honom. Känner med honom. Känner alldeless för mycket för honom också kanske. Men det har jag ju alltid gjort.

Han säger att vi inte kan ses och jag hinner inte fråga varför. Svaret till frågan som aldrig hunnits ställas är för han har inte tid att vara kär. Och jag vet också det. Att om vi skulle träffas skulle vi nog båda sitta fast bakom hjärtats galler. Vilket egentligen skulle vara det finaste som finns, men det är inte det. Inte nu. Och det svider så jävla hårt. Att allt som vi är och har ligger hos slumpen. Slumpen om vi skulle råka träffas på en spelningen eller ute på stockholms gator för då kanske vi skulle få chansen att börja någonstans.

(Detta kan låta obegripligt, men det är sanningen. Om jag träffar han kommer jag kanske inte uppfylla mig dröm och åka i vår. Och om har träffar mig kommer han inte ha tid med mig eftersom hans band är påväg uppåt.)

Angus & Julia Stone - Big jet plan

Rastlösheten idag är helt otrolig. Jag vill bara att dom ska ringa med beskedet om jag får jobba kvar eller inte, men jag vet ju att det tar tid att kolla budgeten osv. Men ändå. Medans håller jag på och räknar min egen budget om jag börjar på skolan i brighton. Mitt älskade brighton. Är dock rädd för att jag ska bli kär i någon britt och stanna kvar där för alltid. Risken finns. Dags att börja förbereda en gröncurry gryta till ikväll.

Jag och min fina faster i rottingdean.

Shake it out.

Idag vägrar jag att gå ut, det är mörkt och alldeless för regnigt ute. Plus att jag inte behöver gå ut idag. Så istället lyssnar jag på massa ny musik, målar naglarna, skumbadar, fotar och bakar muffins. Najs med egen tid.

Snabbupdate om helgen:
Fredags: inflyttningsmiddag i skanstull, southside, för många strongbow, sms från han och jag däckade.
Lördags: Sunkförade på något ställe, vi blev 11 pers, drog till swedenhof, drack vin, avslutade med shots, tog en taxi och hamnade på hemmafest med massa folk vi hängde med när vi var sexton år. Fint som fan.

Klicka på bilden för att höra finaste florence + the machines nya låt shake it out.


Let's roll like we used to.

Kasabian har gjort det igen. Den nya skivan hittar ni här och den kommer iallafall jag lyssna på hela hösten.


Alltså...

Han dricker whiskey och spelar gitarr som afterwork. Behöver jag säga något mer?


nervös.

Jag har inte dött, idioterna på bredbandet har bara förstört vårat internet hemma. Idag är det sista dagen på jobbet (eller?). Min handledare kom fram och sa att de gör allt för att hitta ett fast jobb till mig här. Men först ska jag hålla en presentation inför ledningen, tydligen har min undersökning gett chockerande resultat.

Update:
Presentationen gick utmärkt. Jag fick så mycket bra feedback att jag nästan är lite rörd. Att jag skulle vara en lugn bra talare visste jag inte. Nu väntar jag bara på besked ifrån infoavdelningen där jag kanske har fått fortsatt anställning. Nervös tjej, speciellt när jag vet att det kanske dröjer till måndag med beskedet.


The kooks nya album (klicka på bilden)


Alex Turner säger det så bra ibland.

- And even when you know the way it's gonna blow, it's hard to get around the wind.


I promise that I'll run away with you.




Den här låten får mig att gå i 8an igen. Att vara den enda människan i hela skolan som visste vilka the cure var (förutom lärarna) och att vara kär. Eller kär som man var första gången iallafall. Att ligga på golvet i mitt bild tapetserade rum, ha på för hög volym och bara ligga så nära golvet som möjligt för att ta in basen.


Det regnar tusen droppar och jag tuschar bilder.


ph:jag

Musik non stop tillslut.

Söndag. Äggmackor med rabarber te. Städa (big time). Kaffe. Retuschering av hundra bilder till jobbet som ska vara klart imorgon. Lyssnar väldigt mycket på kent och the cure. Kanske ringer honom också. Ska egentligen på middag hos pappa, men jag hinner inte. Får göra min godaste pastasås istället, kanske ger er receptet. Puss.


Ler för solen och jag är tretton i hjärtat. Igen.

Igår var den finaste dagen på länge alltså, blir så glad bara jag tänker på det. Först var jag i globen på fotouppdrag till jobbet, påväg därifrån blir jag erbjuden ett annat fotojobb av en helt främmande människa så ska ringa henne på måndag. Jobbade sedan hemmifrån med alla bilder och blev nästan klar. Middag, sen åkte jag till lisa för vin på hennes uteplats och skrattade tills klockan blev tio. Då var det dags att åka till sommar för att säga farväl för iår. Sinika kom och vi drack pimm's tills klockan blev två då det var dags att åka hem. På vägen hem ringde han och jag blev tretton år i hjärtat igen. Misstänker att han också blev det.

Idag vaknade jag utvilad och gjorde engelsk omelett med svamp tills frukost. Nu ska jag färga håret, städa och sedan blir det inflyttningsfest i bromma med nytt folk. Min farmor fick åka hem ifrån sjukhuset också.

ph:jag

<3

Min finaste farmor ligger på sjukhus, vill att hon blir bra igen på en gång för hon är ju min fina farmor.
Troligen blir hon det också, annars vet jag inte vad jag gör.

Can I take you higher?

Jag får ett sms på lunchen och det är han som frågar hur det går på fotograferingen. Han vet hur nervös jag har varit över att fotografera nästan hundra personer som jag aldrig har sett förut. Bara att han frågar hur det går får mig att bli lite rädd. Det var år sedan vi var såhär som vi är nu. Det var år sedan vi pratade dagligen och nu finns han bara där igen. Inte halvt eller inte bara på helgerna, utan han bara finns där.

Och jag är rädd. Rädd för att jag inte har känt något sedan jag fick hjärtat krossat förra hösten. Rädd för att det är min första kärlekshistoria och han vet precis hur svagt mitt hjärta är för han.

Something in your magnetism must have pissed them off.


ph:jag

Ett tidsfördriv att dö för.

Han skriver puss och jag dör i något som kallas tvåtusentalets textmedelande. Inkorgen består av sjuttio sms, varav mer än hälften är ifrån min gamla kärlekshistoria. Sju år senare och han kan fortfarande få mig lika ivrig som när vi kysste tandställningskyssar i min gamla nittio säng. Det är så jävla underbart konstigt.

Så fin låt föresten. älskar rösten.


En kräftskiva förrförra helgen.

Vi hoppade studsmatta efter snapsvisorna.

Mira var på g och shottade för kung&fosterland så hon blev lite trött ett tag.

Vi dansade peace and love dansen och skrattade.

Och sjöng.

Spexade med dannes brillor och lite blixtfix.

Gullig bild på killarna, en bro picture.

Jag skrattade ihjäl mig medans dom andra började bada.

Jonas klättrar lite i byggställningarna på tomten.

Och så badade alla som fint avslut för vissa, medans andra fortsatte festa till 5 på morgonen.

Inne på min tredje kopp och har inte ens gått hemmifrån

Inget kaffe i världen kan rädda mig denna morgon. Och ändå måste jag släpa mig till jobbet. Se upp alla människor i fridhemsplan, jag kommer bli hulken om någon ens nuddar mig. Andas och räkna till tio metoden.

(nackdelen att ligga uppe och smsa med en fin kille halva natten)

En listjävel i brist på annat.

Vad är den äckligaste mat du vet?
Sparrissoppa, korvstroganoff och potatisbullar. Annars äter jag typ allt.

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Att jag tog kokain på min studentskiva tar väl priset. Sanningen om den kvällen lyder: gick på penecelin för jag hade halskatarr, blev full, blev puttad, slog huvudet i stengolvet och fick hjärnskaking.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Jag köpte mycket kryddfärgade toppar/klänningar i england, som vinrött, mörkorange och senapsgult. Matchar det med svart och ett par av mina öhm 20 par kilklackar. Men på fest/krogen kör jag helsvart.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
En väska jag köpte i England när jag var 14 år, tyvärr är den grymt ful också. Vit & rosa...

Har du någon oanad talang?
Jag är otroligt vig i benen och armarna och jag är duktig på att simma.

Vad gjorde du i helgen?
Ace's nypremiär i fredags, söderhäng hos pappa i lördags och loppisen i aspudden igår.

Vad är dina 3 viktigaste 2dos den här veckan?
- Göra klart ett projekt på jobbet.
- Fotografera 160 pers på jobbet.
- Fotografera för social media inom jobbet.
(Hej, jag har inget liv utanför jobbet)

Bästa skönhetsknep?
Den här concealern. Bäst!!!!! & Täcker allt.

Vem saknar du?
Min hund som är i hundhimlen just nu. Älskade betty. 

Om du får barn vad ska du döpa dom till?

Lua, Liam eller Lacey.

Jag vill se bästa filmen Submarine igen. Igen och igen.




Höst fast bara i öronen.(Klicka)


Bara vi står ut.




ph:jag

I'm sorry love!

Fuck it, jag flyttar tillbaks. Ogillade att tumblr inte kunde visa bilder så bra och ni vet ju att jag gillar att lägga upp bilder på allt möjligt. Ursäkta flytten och hoppas att ni fortfarande är vid liv?


RSS 2.0