Run the world

Illamåendet sitter i halsen. Hej bakfylla är det såhär du känns? Det var mycket länge sedan vi sågs och nej vi borde inte göra det här oftare. Hamnade på en hemmafest i bromma igår, körde beerpong, drack vin och lekte dj. Jag ägde dock på beerpong och fick dunkar i ryggen av alla killar där och kände mig som en i grabbgänget haha! Idag ska jag ut och äta med min pappa sen på grillfest, får väl se hur det går.

Kommentarer
Postat av: Candy

Haha, det är lite kul när man känner sig som en i grabbgänget just för det händer så sällan. Minns alla fester då jag och de andra killarna (HAHA) suttit och pratat om vilka TV-spelskonsoler samt kontroller som är de bästa, olika nya spel o.s.v.. Ett intresse jag inte har gemensamt med så många tjejer, i alla fall inte utåt sett (verkar som om vissa tjejer inte vill erkänna att de har 'manliga' intressen). Killarna verkar ofta lite fascinerade av det också, haha! Kanske var liknande för 'dina' killar eftersom du fick dunkar i ryggen? ;) typ: en kvinna som dricker öl, woah!



Tack för att du skrev det här inlägget btw, för nu påmindes jag om varför jag inte ska dricka så mycket ikväll: BAKSMÄLLAN! :O

2011-07-23 @ 17:02:35
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: elin

sv: Haha ja, fast jag älskar iofs att vara en i killgänget. Umgås ofta i ett jättestort tjejgäng så är skönt o kunna prata fotboll och sånt där när folk faktiskt fattar vad man pratar om :)



Haha baksmällan, ja den är inte alltid så trevlig ;)

2011-07-24 @ 13:21:50
URL: http://swedendisaster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0